• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja już w domku i po zakupach w biedronie, obiad już gotowy tylko ziemniaki się muszą dogotować:) nareszcie weekend:-)))
a jutro od 13:30 zaczynamy 30ste urodziny kumpla:) jego żona postanowiła mu zrobić urodziny pt ziemia-woda-powietrze:) rano zaczynają lotem samolotem, potem znajomi dojeżdżają i gramy w paintball (ja postanowiłam jedynie kibicować bo po jednym paintballu na jakim byłam miałam 4 mega siniaki czarne! a teraz się boję też i staram oszczędzać, albo może lepiej to nazwać:nie narażać), podczas paintballa i po jest grill do 16:30, a z niego idziemy na tramwaj wodny i płyniemy odrą.... tam też wręczamy jubilatowi tort i prezent... A potem cała ferajna zbiera się do jubilata domu i tam dokańcza imprezę:)

Naniulka zapowiada się całkiem dobra imprezka. Życzę udanej zabawy!!!

Ja dziś miałam nerwowy dzień, chyba napięcie z podwójną mocą się zaczęło.
W związku z tym zakupiłam termometr i od początku cyklu zaczynam mierzyć. Mam tylko pytanie gdzie mogę coś sensownego poczytać na ten temat no i gdzie mierzycie temperaturę chodzi mi o część ciała no i czy to musi być stała pora co do kilku minut?

Zapomijanka ostatnio pisałam koleżance jak obserwować cykle więc wysyłam ci PW :tak:

Nanu fajna impreza się zapowiada!! Miłej zabawy!!

Myszka
a jak M zareagował???

Nanulika imprezka zapowiada sie rewelacyjna, pomysl bajka niezapomniana 30-stka, baw sie wspaniale;-)Zapominajka ja mierze waginalnie;-)raczej o stalej porze bo budzi mnie budzik do pracy, gdzies czytalam ze +/- 30 minut marginesu moze byc , zycze powodzonka i wytrwalosci:-)

Ja słyszałam ze godzina wahania jest dopuszczalna :tak: a jeśli jest powyżej do przodu to odejmuję się 0.1 stopień a jak wcześniej to się dodaje 0.1 :-)

Ja od zawsze tak liczę! Na naukach przedmałżeńskich nas też tak uczyli :tak: teraz jak moje wstawanie od małego jest uzależnione to zawsze daje sobie ten godzinny margines błędu :-)

reklama
Myszka hahaha było by śmiesznie!! Moja znajoma teraz urodziła trojaczki! Na razie mają dwa miesiące i nie ma ich jeszcze w domu.. ciągle pod tlenem bo urodziły się w 28 tygodniu.... ale wychodzą na prostą i mam nadzieję ze niedługo zabierze ich do domu! :-) Ale ja jej współczuję mieć takich 3 Konaradów na raz :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry