• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zapominajko a ja sie czuje dokladnie tak jak wczesniej ;-) co wstaje to jestem glodna jak wilk, lekko mnie pobolewa hmm za duze slowo, czuje cos w brzuchu ale wiemy ze to normalne ;-) wiec sie nie zastanawiam nad tym. Na weekend zapowiadaja upaly wiec plan jest... basen :-) to sobie poplywam troszke i dostarcze Kropeczce wit. D3 ;-) oczywiscie z brzuchem zaslonietym przed sloncem.

Kicia a Ty jak sie czujesz?

Danutaski co tam u Ninki?

Ostatnia edycja:
reklama
:-) myszka ciekawe plany! i dbaj o siebie i fasolkę ! :tak:

a ja jestem padnięta - spać mi się chce i co nie tylko, razem z G ustaliłam nowy układ pokoju bo po remoncie poprzestawiamy meble i łóżko na inne strony pokoju i szukam teraz jakiś kolorów które mój szanowny "pierdoła" zaakceptuje no i jakieś ciekawe szablony ... mi się spodobał taki koło łóżka : Naklejki na ścianę dmuchawce kwiaty 200 x120 cm (2545774773) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale słyszałam już protesty :-D

Dziewczyny wreszcie to z siebie wyrzucilam i powiedzialam rodzinie! uffffff.......ciezko bylo zaczac...... W kazdym razie mama stwierdzila, ze tak czula, bo ostatnio cos zabardzo krecilam w wielu sprawach i nawet podpytywala moich siost czy przypadkiem w ciazy nie jestem. No, generalnie juz wiedza!

Butterfly super te dmuchawce!!!! bardzo mi sie podobaja!!

Myszko powoli oswajam się z myślą że mogę mieć cesarkę. Pisałam ostatnio że u lekarza wyszło że przez 4 tygodnie przytyłam 1kg, a że w domu mi pokazuje 2, wlazłam dzisiaj na wagę i jest tylko 1 - więc tak jak u lekarza - wychodzi na to, że całe kilo które przytyłam poszło w Ninkę, bo 4 tygodnie temu miała ok1350, a teraz mam w katę ciąży wpisane 2400. Więc rośnie zdrowo. Mam nadzieję że jest zdrowa, bo ostatnio to mam różne dziwne myśli.

reklama
Danutaski to zupelnie normalne obawy :-D im blizej porodu tym nasze obawy sa wieksze ;-) jedne boja sie samego porodu inne tak jak Ty obawiaja sie o dziecko :-) moga sie tez pojawic sny malo przyjemne ;-) ale to tez normalne i nie ma co sie za duzo zastanawiac nad tym. Ninka rosnie i dobrze dzieci z waga urodzeniowa powyzej 3500 maja latwiej ;-) moj mial 3300 i w trzeciej dobie wyszlismy juz do domu :-)

Bedzie dobrze a mala wciaz ma czas fiknac koziolka :-)

biore sie za prasowanie... cholercia Kicia u mnie tez sie samo nie chcialo zrobic ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry