• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć dziewczynki, wpadłam się tylko przywitać i zaraz zmykam na obiad a popołudniu jadę na plotki do kuzynki bo przyjechała na długi weekend do rodziców. Ja od rana najadłam sie strachu i miałam nadprogramową wizytę u ginka bo od wczoraj dziwny ból brzucha jak na @ i dziś się nasilił. Dzięki Bogu, że mam mamę w szpitalu i od razu mi wizytę załatwiła. Na szczęście okazało sie, że wszystko dobrze- szyjka wydolna, twarda. Potem poszliśmy do pracowni usg (oczywiście mama ze mną) i tam znajomy lekarz zaczął zabawę :) mama miała radochę ale niestety dzidzia ułożyła się główkowo i nie zobaczyliśmy skarbów między nóżkami. Bąbel pokazał podniesiony kciuk w geście ok- chyba chciał mamę uspokoić. Doszliśmy do wniosku że te bóle czuję wtedy gdy dziecko zasadzi mi kopniaka. Podobno za jakiś czas będę umiała te kopniaki rozpoznać ale teraz czuję po prostu że macica ciągnie. A kręciło się niemiłosiernie więc nic dziwnego że się zaniepokoiłam. Na szczęście skończyło się na strachu :) a potem fryzjer poprawił mi nastrój.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry