• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Danutaski nie martw się cesarką ja co prawda miałam nie cesarkę a operację ale naprawdę da się przeżyć. Szczerze mówiąc ja bym chyba nawet wolała cesarkę. Jako, że mam bliznę, nawet większą niż przy cesarce, pewnie cieli by w tym samym miejscu. Ponadto biorąc pod uwagę, że nie miałabym wielu "atrakcji" związanych z moją operacją to pozwalam sobie stwierdzić, że cesarka naprawdę jest ok i zaplanowana podobno właściwie jest rutynowa i bezpieczna.

reklama
uff... ja wreszcie usiadłam:) po pracy zaniosłam przesyłkę z doniczkami na zioła do domu i poleciałam do tesco po zioła:P
miałam tylko bazylię i mięte, dokupiłam pietruszkę, kolendrę i lubczyk:)
tak się prezentują:

PICT0502.jpgPICT0503.jpg

Póki co wstawione są w doniczkach marketowych , dokupię ziemię i po ludzku zasadzę:) a doniczka ma jeszcze 3cie piętro ale pod szafkami mieści się na styk więc póki co 3cie piętro schowane:)
W tesco trafiłam na mega przeceny i w sumie za 48zł zakupiłam spódniczkę, klapki i sandałki (takie na słomie z paskiem na piętę i z wyciętymi palcami - czerwone), wszystko przecenione 70%

S. mnie odebrał, wróciliśmy do domku, zrobiłam pomidorówkę, zjedliśmy, posprzątałam kuchnię i.... JESTEM:)

moje dotychczas rosną na maxa, mimo,że do tej pory posiadane bazylia i mięta rosły w marketowych doniczkach... zauważyłam,że muszą mieć dużo słońca i trzeba je podlewać co drugi dzień...

Zapominajka mozemy sobie reke podac...ja nie mam reki do zadnej roslinnosci ostatnio wywalilam cos co mialo byc ziolami ale nie uroslo, ususzylam kaktusa i zabilam paprotke:-pNanu fajnie to wyglada ja mam takie puchy w kuchni w sensie ze na meblach ze az wstyd tak pusto i smutno musze cos z tym zrobic, gratuluje udanych zakupow:tak:

Zapominajka nie wskoczę, bo jest w pracy do 22 :-D a w pokoju w którym obecnie śpimy przez remont łóżko jest do wyje... skrzeczy bardziej niż nasze :eek:

Podloga kochanie!!podloga!!

podłoga to tylko jedna z opcji...motylek troszkę fantazji :)

Dziewczyny nakrecacie sie jak samochod Krecika!! Wyluzujcie troche...ja wiem, zaraz ktos powie "latwo sie mowi". Nie latwo, bo tez bylam w takiej sytuacji, ale trzeba szukac troche cierpliwosci, bo potem cierpi sie podwojnie. Lepiej byc pozytywnie zaskoczonym niz bolesnie sie zawiesc. Takie nakrecanie sie i stresowanie nie pomaga wcale.

Gatto ma rację - taka niespodzianka na teście cieszy niesamowicie :)

Marta dobrze ze to nic zlego i ze masz mozliwosc tak szybkiej reakcji w razie Wu :)

Elka ta szybka reakcja była możliwa tylko dlatego że u rodziców w mieście mam znajomości w szpitalu. Poza tym badał mnie wujek mojej kuzynki i wieloletni kolega mojego ojca. U siebie tak łatwo by nie poszło...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry