reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Myszko macie tę Zdrowaśkę jak w banku.

Ja dopiero zaczynam kompletować ciążową garderobę. Do tej pory chodziłam w starych ciuchach ale koszulki już mi się przykrótkie porobiły. I jakiś ciepły rozpinany sweterek bym chciała który na początku będzie mógł zastąpić mi kurtkę.

reklama
Myszka zapominajka miałam to samo.... u mnie długo nie było widać brzuszka ciążowego... dopiero około 26 tygodnia można było dostrzec ze jestem w ogóle w ciąży... ale od początku zakładałam spodnie ciążowe i leginsy bo dostawałam spazmy jak czułam ze brzuch jest uciśnięty... w samochodze podkładałam poduszkę żeby pasy nie przyciskały brzucha...

Lena
a u ciebie który to tydzień? Nie musi być ciążowa. Ja byłam na weselu w 4 miesiacu ciaży i miałam na sobie taki krój sukienki:
http://bi.gazeta.pl/im/7/7834/z7834277X,Dzinsowa-sukienka-HM.jpg
Czyli odcinana pod biustem i falbaniasta na dole (dokładnie moja jest plisowana) Sukienka jak każda inna i nie kojarzyła się nikomu z ciążą a ja miałam swobodę :tak:

Martus
ponawiam prośbę Myszki! Pomódl się za nasze przyszłe i obecna fasolki zeby zdrowo się rozwijały!

Nanu
witaj!! :*

No i niedziela... zaraz idziemy na jakieś zakupy i bedziemy się obijać caaaaały dzień... :-)

mnie też bardzo szybko w poprzedniej ciąży brzuszek urósł.... 23042012.jpg to ostatnie zdjęcie jakie mam - z 13 tc....

koleżanka w tym samym czasie w ciąży w 6 miesiacu miała dużo mniejszy.....

Dzięki dziewczyny. Do tej pory myślałam, że brzuchowa fobia dotyczy tylko mnie. Nawet zasanawiałam się, czy to nie przesada jakaś i dowód niezrównoważenia psychicznego :-D

Nanu spory brzusio miałaś :tak:

Fifka fajna ta sukieneczka :-) taka i na wesele i na codzien :-)
Kurcze podrzucili mi wczoraj na chwile Mala zakatarzona i juz czuje ze mnie bierze... eM ja zaraz odprowadzil, zebym mogla spokojnie polezec czy pospac, ale wystarczylo zeby cos zlapac. Po ostatnim ataku to obchodza sie ze mna jak z jajkiem ;-)

O ła... Nanu no to faktycznie miała brzucha! A to mój z 23 tygodnia... pod bluzką nie było go praktycznie widać... i z 13 tygodnia :-D
Brzuszek3.JPGbrzuszek6.JPG

Zapominajka hahaha nie... dużo dziewczyn ma takie "niezrównoważenie psychiczne" :-D

Myszko
moja jest straszkę bardziej strojna więc nie bardzo na co dzień... ale na jakieś niekoniecznie oficjalne wyjście czemu nie :-D i nie był to niepotrzebny zakup bo i teraz mogę w niej śmigać bez ciąży :tak:
Oj ty uważaj na siebie z tymi chorobami....

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)

piękna pogoda się u nas zrobiła - za chwile jedziemy pospacerować po lesie...

poczytywałam wasze dyskusje dymkowe i szczerze nie zazdroszczę wam... to wymaga nie lada siły woli aby rzucić palenie. mnie ten nałóg ominął ale moja przyjaciółka potwornie cierpiała w ciąży nie mogąc palić... ale była twarda :-).
a co do ciuchów na czas ciąży to w poprzedniej zakupiłam dwie pary spodni i teraz jedne jak znalazł... drugie na jesień i zimę będą ok, ale muszę kupić ze dwie luźne bluzki bo w pracy bym chętnie się pomaskowała do końca pierwszego trymestru...

miłej niedzieli dziewczyny!

reklama
Do góry