reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dzień dobry :) ja też rzygałam i to mocno, do połowy 4ego miesiąca. Przez to tak schudłam i nabawiłam się anemii. Teraz dzięki Bogu już jest dobrze i nawet nie mdli. Witam się porannie. U nas dzisiaj piękna pogoda więc trzeba się na spacer wybrać. Muszę zafundować brzuszkowi jakieś bluzeczki bo powyrastaliśmy ze wszystkiego. A w sobotę jedziemy z mężem, rodzicami, babcią, bratem i bratową na Jasną Górę. I nic co jeszcze pasuje na brzuszek nie pasuje do miejsca ani okoliczności.

spokojnej niedzieli Drogie Panie :*

Dzien dobry :-)

Martus to jak juz bedziesz na Jasnej Gorze zmow Zdrowaske w intencji naszych Foremek :-)
Ja mam ciuchy z miejscem na brzuszek jedynie co to musze wyszukac majtek z bardzo niskim stanem, bo w ciazy nic nie moge miec na brzuchu...poza luznym sweterkiem i koszulka. To jedyna z moich ciazowych przypadlosci i spac na brzuchu tez niee. Juz teraz spie na boku...

Myszko ja mam podobnie. Jakikolwiek, nawet delikatny ucisk na brzuch powoduje u mnie wybuch agresji. I czuję straszny dyskomfort. Za chwilę będę musiała wyciągnąć ciążowe portki bo już zaczynam szaleć.
No i ze spaniem na brzuchu już się pożegnałam też, a lubię bardzo:dry:

Przywitałam za to wielkie ucho:eek:

Ja się chciałam dziś założyć do kościoła spódnicę i koszulę i wyglądam okropnie. Założyłam leginsy i luźną bluzkę. Gdyby był październik to bym się nie przejmowała, a tak. Nie wiem co założe jutro na rozpoczęcie a za tydz imieniny mojej mamy, ech. A do tego w 29 września mamy wesele,i chyba będzie potrzebna sukienka ciążowa:cool:, a ja nie chcę żeby od razu wszyscy się dowiedzieli, załuję z w ogóle tam idziemy

Ja mam wciaz wiekszy brzuch po Sarze i juz teraz wygladam na 4-5 miesiac... Jak sie uda to wrzuce fotke ;-)

Danutaski hop hop co tam u Ciebie?
Mamuska a gdzie relacja z linii frontu??

reklama
Do góry