• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie. Podczytałam Was ale nie mam siły się produkować.
Co by nie było za nudno, myślałam że się zaczęło. O 23 lekko bolące skurcze co 10 minut, trwające po 40-50 sekund, rozwolnienie, ból w dole pleców, śluz zabarwiony na różowo (nie dużo śluzu), myślę sobie, zaczęła się pierwsza faza. Wyczytałam, że jak się zaczyna noc, warto spróbować zasnąć żeby zebrać siły więc się położyłam, choć spać nie mogłam. Wszystko jak ręką odjął koło 2-giej, potem udało mi się zasnąć, pozostał tylko lekki ból w dole pleców i napięty cały czas brzuch w okolicach żeber, przez co ciężko się spało.
Kochana, Nina ewidentnie chce wyjść na powierzchnię :) Może uda się przed terminem? Ciężkie są te dni ostatnie jak tu sobie czytam. Siedzi się jak na "bombie" :)

reklama
Dla wszystkich wizytujacych sie dzisia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzien dobry.

Spalam jak zabita tej nocy, nawet do kibelka nie wstalam:tak: Ale za to o 8.30 mialam umowiona fryzjerke wiec obcielam i zafarbowalam wloski i wygladam jak czlowiek:tak:

U nas dzis zapowiadali pogorszenie pogody w sensie ochlodzenie i co? wielkie G. Przestalam wierzyc w prognozy, nie sprawdzaja sie!

Sweety to nie chodzi o to, ze ja jestem z it, Myszka z de, a jeszcze ktos inny z Pl, ceny w twoim kraju nie powinny byc wyzsze, bo taki jest standart powiedzmy w UE. Jesli nie masz mozliwosci pojscia do ginka to moze ktos z PL moglby ci wyslac dupka na przyklad, tylko, ze bez konsultacji lekarskiej, z takimi cyklami, jakie masz, mozesz sobie zaszkodzic niz pomoc. Dlatego tak wazne jest isc do lekarza. Nie wierze, ze nie ma na fundusz tam kogos. Zreszta chyba sa mamy z holandi tu na BB, sprobuj popytac tam, moze cos ci poradza:tak:

Dzień dobry kochane.
Produkcję postów macie cudną. Powinni za to płacić :-D

Czesc dziewczyny. Ja z listy testujacych sie wypisuje, plamienia sie pokazaly i czekam az @ sie rozkreci:) trzymam kciuki za reszte:)

Szkoda, alei tak trzymam kciuki za kolejny cykl!!!

Zauważyłam, że jakieś narzekania na brak fluidów były:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
A ja dzisiaj od rana zaliczyłam kosmetyczkę i kawusiowe ploty. Teraz zastanawiam się nad fryzurą. Wszystko by odwrócić uwagę. Nawet jako tako się udaje.

Dziękuję każdej z osobna i wszystkim razem za kciuki!!!

sa oczywiscie ze sa ja mam najwyzsze ubezpieczenie i za nic nie place ale takie tu maja prawo nikt mi nie podtrzyma ciazy jezeli ona jest mlodsza jak 16 tygodni a ja poraniam na pocztku do okolo 6 tygodnia
konsultowalam sie z ginem w pl ale bez wstepnych badan on nie jest w stanie nic mi przepisac bo musi porobic badania czy luteina czy dupka dac albo cos silniejszego
w pl bylam w sierpniu ale nie udalo mi sie zajsc w ciaze przed urlopem i teraz nie pojade do pl przez najblizsze kilka miesiecy
do ginekologa jest sie ciezko dostac bo tu ciaze prowadza akuszerki i wszech mogacy lekarz rodzinny ktory na wszystkie schorzenia przepisuje paracetamol albo jodyne
ja mam dwuch lekarzy rodzinnych i z jednym z nich mozna sie dogadac chce go poprosic o skierowanie na ginekologie ale musze miec pewnosc ze jestem w ciazy

Sweety - to musisz kochana pokombinować , to się w głowie nie mieści po prostu:no:
Zapominajka - nie mogę się doczekać wieści.
Jeszcze więcej kciuków za wizyty naszych ciężaróweczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry