• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cuda powiem tylko

Karo Zapominajko mocno trzymam &&&&&&

Odnośnie autobusu, dupa blada. Jeździ inna opiekunka, też królewna, zwróciłam uwagę, nawet sie nie odezwała, kierowca tak oczywiście tak zrobimy. Jedyna reakcja taka że ona wstaje i pomaga wsiąść, a dalej wędrują sami, do tego za dużo się nie mozemy odzywać bo oni nie mają obowiązku zabierać przedszkolaków:eek:, ja tak szczerze to mam ich gdzieś, bo mogłabym sama ich zawozić, ale są mamy które takiej możliwości nie mają.Powiedziałam dziewczynie sąsiadce, zeby sadzała chłopaków gdzieś z przodu , żeby nie wędrowali do tyłu chociaż widzę że chłopcy też juz są odważniejsi i się dosiadają nawet jak kogoś nie znają.

Wczoraj nie było ich w domu prawie cały dzień bo byli u kolegi , tak się stęskniłam za nimi ze szok

reklama
Dziewczynki kochane ten nasz watek stal sie mega ciazowy, a nie powinien az tak bardzo bo to jednak watek starankowy. Moze ograniczmy troche te ciazowe tematy, zeby nie sprawiac przykrosci staraczkom:tak:Ja wiem, ze kazda ciezarowka byla kiedys staraczka, ale jestesmy nadal na takim watku i temat staran powinien byc glownym:tak:

Gatto ja już gdzieś o tym czytałam..;-) :-p

Wlasnie chodzi o to, ze tez nie chcialam sie stad wynosic, ale z drugiej strony nie wiem jak odbieraja nasze ciazowe tematy dziewczyny co sie staraja. Nie chcialabym, zeby im bylo nieswojo tu. Na pewno jest nam tu dobrze, bo sie znamy i fajnie jest pisac ze soba, ale to nie watek ciazowy i mozemy przeganiac stad potencjalne staraczki. Sama nie wiem...tak mi przyszlo do glowy:zawstydzona/y:

takie cuś podobne też juz gdzieś czytałam:-p
może i mniej ostatnio się tu udzielam.. ale.. może się powtórzę - to jest wolny kraj, i możemy pisać gdzie nam się podoba!!!!!! czy ktoś coś komuś zarzuca???? no ja może tylko jedno - ze za mało ciężarówy fluidków puszczają.. i Gatto - nie myśl tylke bo od takiego myślenia to tylko głowa boli :-p;-)

Takze dziewczyny... Jak cos Wam przeszkadza, czegos za duzo...to od razu dawac znac :-)
My sie na pewno nie pogniewamy, a bedziemy wiedzialy ile to juz za duzo ;-)

chyba że niechcecie już czytać o poczynaniach staraczek..:confused2:

a wózków szukajcie, szukajcie, chętnie póxniej na gotowca spojrzę;-) i poprostu kupię:-)

Zapominajka, Karo &&&&&&&&&&&&& za wizytę, wszystko będzie w porzadeczku:tak:
Myszka Córcia przeurocza!!!!!!!!!!!!!!!!!! :********
Kochająca_mama
czekamy na fotkę Lidzi:tak: no i wielkie gratulacje!!!!!
Danutaski :***** no ja nie wyobrażam sobie abyś odpoczęła więcej niż parę godzin, Nina też taką uparciuchą będzie chyba;-)
złóż życzenia Mężowi :tak: 100 lat w zdrowiu i szczęściu...

dzien dobry
moje dziecko dalo mi sie wyspac do 9 az w szoku jestem hihihi
co do cen oni preferuja porody w domu i one sa za darmo
ja sie na nie nie zgodzilam w szpitalu bylam dziesiec godzin trzy godziny po porodzie wypisali mnie do domu:rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć dziewczynki. Ale wczoraj nadrukowałyście, musiałam długo nadrabiać. My z kluchą byliśmy we Włocławku u rodzinki i chyba się troszkę przeforsowałam w ten upał. W dodatku boli mnie brzuch-wydaje mi się,że to może być pęcherz bo zaczyna boleć gdy jest troszkę wypełniony a po siusiu przestaje. Latam co chwila dosłownie. Wczoraj po nospie było lepiej. Dzisiaj nadal obserwuję.
danutaski- sto lat dla męża. Jutro fajna data na urodzinki-mój tata jest z 13ego września i naprawdę cudowny człowiek z niego :)
karo- synuś kopie ale jeszcze nie są to takie silne kopniaki na jakie czekam,cały czas smyra brzuszek.
kochająca mamo- gratuluję córeczki i czekam na zdjęcie małej Lidii.
nanulika powinnaś oberwać za tę sałatkę jarzynową- narobiłaś mi apetytu i muszę dzisiaj robić. Ale ze to eMek się ucieszy.

spokojnego dnia lasencje

Ja też bym takiej sałatki zjadła jami jami ,ale puki co wcinam żelki jak małe bobo ....
Sweety - to fajnie ,że Ci dziecię dało pospać.

reklama
u mnie dzisiaj poza sałatką będzie ciasto jogurtowe z owocami- jeszcze nie wymyśliłam z jakimi :)
pranie się pierze, zaraz rozwieszę i lecę na zakupy. Mąż w piątek wyjeżdża na konferencję więc muszę dzisiaj poprać a jutro poprasować i męża spakować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry