• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niom papierochy są bleeee ja sobie nie radzę z tym tak samo rzucam i rzucam i doopa z tego muszę się wziąć za siebie dziewczyny ja mam ból jak na @ i kłucia dziwne w podbrzuszu ,a @ ani widu ani słychu i właśnie sobie uświadomiłam,że w ciąży zanim się dowiedziałam to też tak miałam o boniu ,a może się udało jakimś cudem :-)

reklama
A ja jak zwykle,wczoraj II i nie pale... ot tak bez zadnego problemu,zadziwia mnie to za kazdym razem!

U mnie dopiero polowa 4 tygodnia,baaardzo wczesnie!
Ale moze jak dupka zaczne tak wczesnie brac to lepiej bedzie niz poprzednimi razy... zawsze szlam do gin ok 6-7 tyg... a teraz w 4tym... pewnie nic nie zobacze,ale przynajmniej dupka i kwas bede miec...
Sie gin zdziwi ze tak szybko nam sie udalo:D

Kobietka objawy na ciaze i na @ sa dokladnie takie same, ale spokojnie....jeszcze troche brakuje, choc bardzo bym ci tej ciazy zyczyla!!!

Dziewczynki kochane ten nasz watek stal sie mega ciazowy, a nie powinien az tak bardzo bo to jednak watek starankowy. Moze ograniczmy troche te ciazowe tematy, zeby nie sprawiac przykrosci staraczkom:tak:Ja wiem, ze kazda ciezarowka byla kiedys staraczka, ale jestesmy nadal na takim watku i temat staran powinien byc glownym:tak:

Gatto - wiem ,że muszę poczekać na ewentualną @ lub na teścik ,niestety innej drogi nie ma i muszę się uzbroić w cierpliwość , dzięki za miłe słowa:-)

Zapominajko - a jak tam samopoczucie dzisiaj ?no i najważniejsze kiedy ta wizyta ?Pisałaś chyba ,ale ja mam sklerozę wybacz:-)

Kobietko Zapominajka ma jutro wizytke :-)

Zapominajko jeszcze tylko kilkanascie godzinek do spotkanka z bobaskiem ;-)

Gatto pewnie, ze to nadal watek starankowy, ale juz nie dlugo i wszystkie beda wklejac zdjatka ;-) i pewnie nowe staraczki beda dolaczac ze wzgledu na optymizm jakim siejemy wszystkie na prawo i lewo ;-)

reklama
Kobietka objawy na ciaze i na @ sa dokladnie takie same, ale spokojnie....jeszcze troche brakuje, choc bardzo bym ci tej ciazy zyczyla!!!

Dziewczynki kochane ten nasz watek stal sie mega ciazowy, a nie powinien az tak bardzo bo to jednak watek starankowy. Moze ograniczmy troche te ciazowe tematy, zeby nie sprawiac przykrosci staraczkom:tak:Ja wiem, ze kazda ciezarowka byla kiedys staraczka, ale jestesmy nadal na takim watku i temat staran powinien byc glownym:tak:

:sorry2:no Gatto racja w sumie, przyznam szczerze że jak ja sie starałam o dzidzika tutaj to zaciążone mamusie napawały mnie bardziej nadzieja niż smutkiem cieszyłam sie sczesciem Danutaski, Kochającej mamy i reszty kobitek. Mam nadzieje że moje wyznania ciążowe nikogo nie smucą.:zawstydzona/y:Lubie tu być bo Wy mamy po stracie znacie moje lęki jak nikt inny. Ale co racja to racja czas zdominowac watek marzec 2013;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry