• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sweety &&&&&&&&&&&&&&
Myszka przekaż Swojemu Słonku ze my tu wszystkie mówimy zeby się nie martwił!!!!!:tak::sorry2: ze wszystko jest ok, a wizyta konieczna bo.. trzaeba i już;-)

Witajcie kobietki,
ja na razie tylko na chwilę bo jeszcze nie miałam czasu cofnąć kilka stron wstecz ;-)

Chciałam się pochwalić że jestem już szczęśliwą mamuśką po raz drugi!
Dziś w południe wróciłyśmy do domku. Lidię urodziłam siłami natury w piątek o godz.10. Ależ to było cudne przeżycie :tak: POLECAM

Lidia jest cudowna i baaardzo spokojniutka, praktycznie w ogóle nie płacze. Dostała 10 punktów w skali Apgar, ale nie była duża bo miała zaledwie 2990 g wagi i 54 cm.

Cieszę się że już po wszystkim, po 3 dniach wypuścili nas do domku, wszędzie dobrze- u siebie najlepiej.

Buziaki, wrócę później....

Gratuluję!!!

Kochajaca mama GRATULACJE.Cieszymy sie razem z toba.Odezwij sie jak tam czujesz sie w roli mama po raz drugi!

Ja dzisiaj wolne wiec pospalam sobie troche dluzej.Pranie juz zalaczone,sniadanko zjedzone,teraz musze tylko zastanowic sie co na obiad.
Myszka,Nanulinka zobaczycie wszystko bedzie dobrze.Jestesmy z wami!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry