• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Danutaski nie przytulalismy sie, bo nie bylo go w domu od 3 tyg, teraz tez sie nie przytulamy, bo chyba moje slonce sie obawia... wiec to nie to. Porod wywolal stres i tego jestem na 100% pewna.

a moj na urlopie ;-(

Witajcie
a kysz z plamieniami precz precz życzę aby już się nie pojawiły....
ja wstałam rano zmieżyłam się i poszłam dalej spać niedawno wstałam
O tej spermie to też coś czytałam ,że skurcze wywołuje muszę gina podpytać jak będę na wizycie.

ja jak poroniłam to zaczęło się właśnie skurczami i to było po przytulankach

Kobietko to może poczytaj sobie trochę, ja czytałam pod swoim kątem, ale czytając jedno czasami znajduje się i drugie, i tak właśnie znalazłam informacje, że lepiej w takich przypadkach (gdy poprzednia ciąża zakończyła się przedwczesnym porodem) współżyć z prezerwatywą.
Myszko życzę zatem jak najmniej stresu.

Dzień dobry kochane;

plamienia precz!!!
Dobrze, że się nie powtarzają!
Wrednie wam powiem, że mam nadzieję, że obie miałyście urojenia, albo światło było w kibelku nie takie.

Ja miałam jakieś głupie sny, bzdurne. Na szczęście dokładnie ich nie pamiętam... Choć i tak cała roztrzęsiona jestem.

Zapominajka no z tym nie takim swiatlem, to Cie ponioslo :-D
cos tam bylo, ale poki co cisza nic sie nie dzieje, wiec do otwarcia gabinetu musze jakos doczekac no i pobudki eMa ;-)

Twoje sny to nic innego jak odzwierciedlenie Twoich mysli i obaw... po jaki gwint sie stresujesz wizyta?? postresujesz sie jak bedzie taka potrzeba, a narazie spokojnie :-) jak na wojnie poki cos blisko nie pierd.... :-D

cześć
Danutaski jak dla mnie możesz pisać o wszystkim, siać panikę.. to dobra szkoła dla nas keidyś też będzie:tak: jak wczoraj się nie odzywałaś myślałam że to może już.. ale jednak coś tam w środku mówiło mi ze jeszcze nie.. i się sprawdziło;-) cieszę się że w końcu odpoczęłaś, powiem szczerze, że już od jakiegoś czasu chciałam cię wysłać na chociaż 1 dzień wolnego:tak: oj ja chyba też słoneczik kupię skoro działa 'rozluźniająco';-) :*****
Myszka, Nanu a co Wy z tymi plamieniami???? Nanu już przeszło.. ale Ty Myszka chyba trochę zwolnij, co??? pranie, latanie, sprzątanie, nalesniki..:szok: a kto za Ciebie bedzie się oszczędzał, co????:angry:

ja wczoraj byłam na 'przeglądzie' i:
urósł sobie pęcherzyk który zamierza (wg lekarza) pęknąć do czwratku, więc dzielnie 'walczymy' aby nie było mu tam w środeczku samemu smutno;-) idę jeszcze raz do doktorka-profesorka w czwartek, zobaczymy czy stało się co miało się stać:-)
mierzyenie odradzał, raczej kazał się skupić na śluzie..
najprawdopodobniej będę robić wyniki w zakresie zespołu antyfosfolipidowego.. zobaczymy.. w czwartek pewnie dowiem się że czekamy do końca cyklu i zaczynamy nowy bój.. ale to dopiero za jakieś kilkanaście dni.. więc czekam.. a Was prosze o kciuki i przyszłe mamusie o fluidki, może jak nałapie to się stanie CUD????:-);-):happy2:

reklama
Ania jakie sprzatanie, w sobote eM oblecial rejony, pranie zrobila pralka, nalesniki byly przedwczoraj i az 6 sie nasmazylam :-D
nic nie robie poza lazeniem z kata w kat, a w przerwach leze... do lekarza "polecialam" tak, ze mlody sie mnie pytal czy szykuje sie do sprintu zolwi :-D ogolnie strasznie wolno chodze w tej ciazy i wyjatkowo sie oszczedzam.

nadstawiaj worek

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

czerwone w kolorze milosci :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry