• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ani@k - w takim razie mocno trzymamy kciuki za Ciebie żeby się udało :-)
a ja lecę do sklepu po podpaski bo coś mnie brzuch boli nie wiem tylko czemu tak wcześnie :baffled: zwykle na dzień przed @ mnie pobolewa ,albo wcale nie ostrzega lepiej się zaopatrzę tylko żeby nie było tak jak z ciążą poprzednią,że w czystej podpasce latałam parę dni:-D,ale myślę ,że w ciąży nie jestem mam objawy na @.

reklama
Ani@k- no czytałam ,że jak się jest w ciąży to też brzuszek boli ja sama miałam w ciąży coś w rodzaju bólu ,ale to nie był ból nie wiem jak to określić jak się kładłam wieczorkiem spać to tak mnie ćmiło ,a teraz to mnie kłuje , ćmi i jeszcze mam taki biały śluzek ,ale malutko go jest w ciąży miałam ogrom takiego śluzu.

Myszko ja to wszystko wiem, ale wiedzieć a zrobić to dwie różne rzeczy. To jakoś mi w podswiadomości siedzi.

Ani@k trzymam kciuki za Twój CUD!!!

Tak myślę, czy dzisiaj z koleżanką po lumpeksach nie pobiegać tanio i mnie zajmie...

Ania no i kciuki za pecherzyk i towarzysza ;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tym razem w kolorze nadziei

Ani@k- no czytałam ,że jak się jest w ciąży to też brzuszek boli ja sama miałam w ciąży coś w rodzaju bólu ,ale to nie był ból nie wiem jak to określić jak się kładłam wieczorkiem spać to tak mnie ćmiło ,a teraz to mnie kłuje , ćmi i jeszcze mam taki biały śluzek ,ale malutko go jest w ciąży miałam ogrom takiego śluzu.

ja od jakiegoś czasu wychodzę z założenia, że dopóki @ nie ma - jestem w ciąży;-) a wiadomo przecież że każda ciąża jest inna, więc &&&&&&&&&

Myszko ja to wszystko wiem, ale wiedzieć a zrobić to dwie różne rzeczy. To jakoś mi w podswiadomości siedzi.

Zapominajka da się.. naprawdę, ja nauczyłam się żyć ze świadomością zbliżającej się @.. nie podchodzę teraz do niej jak do najgorszego wroga.. tylko jak do @ po której następuje piękny okres płodny;-):-) a co do snów.. czytałam gdzieś ze kobiety szczególnie w ciąży śnią np. o tym, że nie mogą nakarmić swojego dziecka, nie są w stanie go odratować z rak terrorystów i jeszcze o innych conajmniej kosmicznych sytuacjach.. a to nic innego jak odzwierciedlenie tego co się dzieje na jawie.. i w podświadomosci..

dziewczyny sluz gesty to na plodne dni????
nie zebym nic nie wiedziala pytam z ciekawosci (zyje w nadzieji ze cos sie wczoraj wyklulo)

jeżeli wyglądem przypomina białko jajka kurzego to tak, spróbuj jeszcze czy jest rozciągliwy - jak tak - do dzieła:-)

no to jest nadzieja :-):-):-)
prosze trzymajcie kciuki
pytam sie dla pewnosci w mierzenie temperatury i calej reszty ja sie nie bawie bo bym zwariowala
wiec tylko sprawdzam po sluzie
w niedziele pobolewal brzusio a wczoraj byl sluz wiec teraz zostaje czekac :hmm::hmm::hmm:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry