• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wiem zauważyłam ją:)
mi wychodzi 21 maja, ale na razie zostaję tu:)

własnie gotuję warzywa na sałatkę jarzynową bo naszła mnie ochota.... ziemniaki na obiad obrane, surówka się robi a kotlety wczoraj spanierowałam 2 więcej to dziś tylko usmażyć:)
S. będzie dopiero ok 18-19....

Ostatnia edycja:
Wlasnie chodzi o to, ze tez nie chcialam sie stad wynosic, ale z drugiej strony nie wiem jak odbieraja nasze ciazowe tematy dziewczyny co sie staraja. Nie chcialabym, zeby im bylo nieswojo tu. Na pewno jest nam tu dobrze, bo sie znamy i fajnie jest pisac ze soba, ale to nie watek ciazowy i mozemy przeganiac stad potencjalne staraczki. Sama nie wiem...tak mi przyszlo do glowy:zawstydzona/y:

Aaaaaaa, ja robie lososia, potem moze wstawie fotki co wyszlo. Ostatnio ubostwiam wszelkiego rodzaju ryby i owoce morza. Tylko ryby bym jadla;-)

Mysle, ze nasz watek wlasnie tymm sie rozni od CPP, tam maja i watek dla ciezarowek i odskocznie i w sumie jak wchodzisz na samo tylko CPP przytlacza ogrom tragedii i zlych wiesci...pewnie dlatego kilka dziewczyn zawitalo do nas. U nas lzy szczescia przeplataja sie ze lzami smutku. Gadamy i o testach owu, tempkach, ale tez o typowo ciazowych tematach. Mnie osobiscie nasze ciezarowki dawaly sile i odwracaly uwage od presji ja juz chce...
Mysle, ze dziewczyny same nam powiedza, w koncu juz sie troche znamy a szczerosc to podstawa kazdej, nawet wirtualnej przyjazni :-)

Takze dziewczyny... Jak cos Wam przeszkadza, czegos za duzo...to od razu dawac znac :-)
My sie na pewno nie pogniewamy, a bedziemy wiedzialy ile to juz za duzo ;-)

Ja tez w ostatnich tygodniach zjadlam wiecej ryb jak w ostatnim polroczu...a potem czuje ze smierdze jak ryba :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Bosh.. wróciłam z zebrania w przedszkolu. No masakra to była.
Mentalności niektórych ludzików nie jestem władna zrozumieć:baffled:

Zapominajko - a jak tam samopoczucie dzisiaj ?no i najważniejsze kiedy ta wizyta ?Pisałaś chyba ,ale ja mam sklerozę wybacz:-)

Jutro, czekam

A samopoczucie w większości ustami do wc wpada...
Nanu na maju nie bedziesz sama ;-) juz tam dokazuje Zapominajka... choc zaloze sie ze termin ma na kwiecien :-D

Kalkulatory mi maj pokazują. Zobaczymy co lekarz jutro powie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry