• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja juz po wizycie.Jak narazie wszystko dobrze.Kruszynka ma 35mm.Jednak dla swietego spokoju i dla mnie skierowal mnie moj lekarz do specjalnej kliniki gdzie zrobia jeszcze dokladnie badania i pobiora krew z lozyska dla sprawdzenia chromosomow.Termin za dwa tygodnie.Tylko przypomina mi sie znowu poprzednia sytuacja z grudnia,takze jakis niepokoj jest we mnie znowu.Ale wiem ze musze byc dobrej mysli tylko ze ostatnio tez bylam.Zjemy obiadek i wrzuce wam fotke

reklama
Karo - no to super ,że wszystko ok bardzo się cieszę ,a niepokój cóż nic na niego nie poradzimy tak już mamy ,że gdzieś z tyłu głowy jest ten niepokój , będzie dobrze zobaczysz:-)

Hejka!Melduje sie;-)

Kochajaca wzruszajaca historia i piekne zakonczenie, cudnie to wszystko sie potoczylo zdrowka zycze i jak reszta bandy czekam na fotki Lidii;-)Zapominajka hop hop Karo najwazniejsze ze gra gitara nie zamartwiaj sie na zapas, wiem latwo sie mowi ale trzeba wierzyc ze bedzie ok:tak:normalnie smaka mi narobilyscie ta jarzynowa salatka, cholercia chyba na dniach zrobie:-);-)

Mialam straszny dzien w pracy i do tego jakiegos katara zalapalam:-(

skanuj0003.jpgTo moj Kropek

Karo - piękny Kropek!!!

oj jak ja już bym chciała zobaczyć swojego:P ale będę miała schizo z główką - już widzę,że jak wasze zdjęcia oglądam to na to pierwsze co patrzę....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry