reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witaj Vitall-Doda :) Na pewno się jej znudzi ;)

Oj, ja też mam na świeżo przeprowadzkę :) W styczniu odebraliśmy klucze do "naszego" mieszkania. Nie jest to mieszkanie własnościowe, tylko TBSu, ale "nasze" :) Wcześniej przez pół roku mieszkaliśmy z teściami. Nie było jakoś strasznie źle, ale teraz jest super :D Tyle że mieszkanie nie jest urządzone - oprócz jednego pokoju. Marzę o zrobieniu kuchni i łazienki ::) Może jak spłacimy moje studia to weźmiemy nową pożyczkę i urządzimy pomalutku nasze gniazdko :)

Witam wszystkie nowe buźki i te nieco "starsze" też ;) Trochę mnie tu nie było, bo miałam strasznie "zakręcone" ostatnie 3 dni, ale już wszystko uporządkowałam, zrobiłam i padam ze zmęczenia :( Ale już się regeneruję :)
Jak widać, spora część nas jest krótko po przeprowadce albo w jej trakcie :) Bardzo miła rzecz, nawet jak kasy nie ma się za dużo. Rybka, dobry pomysł z toto- lotkiem, trzymam kciuki za wygraną, a następnym razem ja spróbuję ;)
Wszystkim urządzającym swe mieszkania życzę dużo dobrej zabawy i efektu przechodzącego najśmielsze oczekiwania :)
A nam wszystkim życzę jak najszybszego zafasolkowania ;D ;D ;D

No i narazie nie znaleźliśmy gniazdka... :( ale szukamy dalej- chcą za drogo, a dom do remontu całkowicie-paranoja! Prędzej zaczniemy budowę. Na necie widzieliśmy domki z bali-cudo. Ale jeszcze się wstrzymujemy. Poczekamy i zobaczymy.
Ciekawe jak tam nasze fasoleczki? my w trakcie starań ;) zobaczymy co bedzie dalej ;D
mam pytanie. Zauważyłam,że mam klucie jajnika, ale przed oczekiwaną owulacją. Jak myślicie to znaczy ze mam wcześniej owulację? Ale z obliczeń wychodzi, że normalnie-9 dni po @. Pozdrowienia

Cześć Forumowiczki ;D
Nowa dziękuję za dobre słowo :) Hi :) Oby jak najszybciej ;D No ja już nie mogę się doczekać aż minie @ i zabieramy się z mężem "do roboty" :D Ale... dzięki temu forum... dzięki Wam dziewczyny, moje podejście do całej "tej" sprawy obróciło się o conajmniej 120% ;D Tzn. wiadomo zależy nam, ale całkowicie zmieniłam swoje podejście :) Co ma być to będzie, a wiem że już niedługo wszystkie tutaj zaczniemy fasolkować :) Ja w to poprostu wierzę, zaufałam Bogu tak jak mój mąż ;D i wiem że Pan znajdzie dla Nas wszystkich dziewuszki najodpowiedzniejszy moment na macierzyństwo :D Teraz będziemy z mężem żyli jak do tej pory :) szczęśliwi że mamy siebie, dzidzia wkońcu "przyjdzie" :) A wtedy szczęscie pomnożymy razy 2 ;D
Życzę Wam wszystkim takiego optymizmu i przede wszystkim zaufania dla natury :) Przede wszystkim PRZYJEMNOŚĆ :D Pozdrawiam Was cieeepluteńko :) Udanych starań :)

Witajcie!!-
Kasiu-odpocznij-zrelaskuj sie i działaj działaj:)
Izabelko, mówiłam Ci to nie takie proste..:(..my z męzem do takiego właśnie wniosku doszliśmy..i zaczelismy budowe..
Kłucia.. ??? ???nie wiem :(
Dołączam sie do życzen-Vitall - Doda -
Pozdrwaiam Wszystkie..kisssssssssss

Witajcie!

Wróciłam, to był ciężki weekend...jestem padnięta. A najbliższe dni będą chyba jeszcze cięższe :)
Trzeba podstawowe remonty zrobić, a ja za 2 ygodnie mam egzamin na studiach, więc ani do remontów się nie przydam, ani porządnych warunków do nauki nie będę miała.
Przez to wszystko nawet nie miałam czasu pomyśleć o tym, co do niedawna ciągle zaprzątało mi głowę. Ach... :(

Agnezzz, Dorka trzymam za Was kciuki żeby wszystko szło zgodnie z planem a egzaminki byście pozdawały od ręki :) Napewno będzie wszystko dobrze :D

Hmmm... tak się zastanawiam kiedy spełnią się nasze marzenia związane z dziudziusiami :D Oby jak najszybciej :D

reklama
Do góry