reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzieki Vitall - Doda -jakoś narazie nie stresują mnie..martwi mnie bradziej to co sie ze mną teraz dzieje...
Pozdarwiam!

reklama
Agnezzz, ja też zawsze się stresuję i myślę jak najmniej pozytywnie przed egz... ale zobaczysz że wszystko będzie super :D trzymam kciuki baaardzo mocno :) Pomyśl o dzidzi, że jak nie będziesz się stresować to łatwiej Ci będzie zafasolkować :D No to jest chyba najlepszy argument, powodzenia :)

Dorka Ty się nie martw tylko czekaj na kolejne znaki "fasolkowe" ja wierzę że to już "to" ;D Trzymam kciuki i oby Ci się wkońcu udało :)
Co do reszty forumowiczek - DO ROBOTY DZIEWCZYNY... SADZIMY SADZIMY... po deszczu najlepiej rośnie ;D ;)
Pa :)

Ja na szczęście (oczywiście jak się okaże, że zdałam pisemny) egzamin ustny mam dopiero 25 maja, ale wiem, że to zleci szybciej niżsięspodziewam! Szczególnie, że w pracy urwanie głowy. Ale najważniejsze jest to że mam nadzieję zdawać go z fasolką, tylko to mnie trzyma na powierzchni, bo wszystko inne mnie dołuje! :(

Mi się sesja zaczyna pod koniec maja ale na samą myśl o nauce robi mi się nie dobrze. ;D
W sesji zimowej rodziła mojego męża siostra więc ja zamiast się uczyć spędzałam cały czas na porodówce ;D I to chyba zaowocowało bo z tego akurat egzaminu dostałam 5 - a byłam do niego zupełnie nie przygotowana i jak tu nie wierzyć, że dzieci szczęście przynoszą :D

Vitall-Doda dzieki za slowa otuchy, ale niestety jakos nadal nie mam dobrych mysli.
Tym bardziej, ze przedmiot odjechany na maksa...czytam i nie rozumiem, a jak mi sie uda zrozumiec to za 5 minut juz nie pamietam...porazka :(
Do tego przedmiot mam z gosciowka ktora slynie na cala uczelnie - nie czyta ponoc w ogole prac, a 50% to minimum ktore musi nie zdac...a potem z poprawkami tez sa jazdy, bo ona tego nie czyta......juz mam ciarki jak pomysle o tym...

Hej-Będzie dobrze Agnezzz- bedziesz w tych 50% -zdanych..i w listopadzie w tych 70% zapłodnionych ;D-Tego Ci życze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Niemartw się Agnezz!!!
Miałam język starocerkiewnosłowiański-wg mnie nic tego egzaminu nie przebije! Byłam ciemna masa- a zdałam na 4!!!!!!
nie mam pojęcia jak to zrobiłam. Trzymam kciuki

Do góry