Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie przejmuj się nie tylko ty zaczynasz wariować... to się rozprzestrzenianie brałam luteiny, tylko clo, witaminy, wiesiołek, castangus
dobrze dziewczyny ze jestescie, sama bym chyba zwariowała![]()

zrobie test, z porannego moczu i nie przeterminowany bedzie bardziej wiarygodnyBardzo bym chciała aby był pozytywny..
:-)Relaksuj sie kochanaTak mysle sobie o Tobie, obie jestesmy mlode, nie spotykasz sie z jakims pukaniem sie w czolo przez ludzi, ktorzy wiedza, ze sie staracie o dziecko?
jak to preczytalam to sobie pomyslalam ze nie moge zajsc w ciąze bo moj mąż moze nie jest odpowiednim mężczyzną , dlatego nie zachodzę w ciąze, bo to nie ten czas...:-Kochana na pewno ci sie uda. Ja wiem jakie to stresujące czekać. Kiedyś gdy byłam troszkę mlodsza uważalam że nie mogę miec dzieci okazalo się że jest inaczej i zaszlam w ciąże która skończyła sie poronieniem pózniej byłojeszcze jedno i tak rozstalam sie ze swoim uwczesnym mężczyzną. Czekałam ok 4 lata na odpowiedniego kandydata i znalazłam. Myśląc że raczej dzieci nie będzie postanowiliśmy że nie bedziemy sie zabezpieczać i tak w pierwszym cyklu tak długo oczekiwane przezemnie 2 kreseczki i za 9 mc moja niunia pojawiła sie na świecie. Myślę że każdy ma swoj wyznaczony czas. Nam niestety czasem brakuje wiary i cierpliwości i tego tobie i nam wszyskim życzę wiary i cierpliwości;-):-)

wtedy szybko na badania i do ginka jestem ciekawa co mi powie
a dzis plamien juz nie mam.
jak to preczytalam to sobie pomyslalam ze nie moge zajsc w ciąze bo moj mąż moze nie jest odpowiednim mężczyzną , dlatego nie zachodzę w ciąze, bo to nie ten czas...:-baffled: to juz prwie 2 lata staran
![]()

jak to preczytalam to sobie pomyslalam ze nie moge zajsc w ciąze bo moj mąż moze nie jest odpowiednim mężczyzną , dlatego nie zachodzę w ciąze, bo to nie ten czas...:-baffled: to juz prwie 2 lata staran
Po prostu chodziło mi o to że na każdego przychodzi czas i na pewno nie miałam na myśli twojego męża pisząc ten post a i jeszcze że nie trzeba tracić nadzieji o to konkretnie mi chodziło![]()