reklama

starania się - watpliwości..

reklama
witam ponownie!
jakis czas temu napisalm cos do was a pozniej dlugo sie nie odzywalam i jest mi tak strasznie glupio:)wiec moze zacznijmy wszystko od nowa.
jestem tutaj dzieki pajce-to ona mnie namowila na to forum:)
DZIEKI PAJECZKO:)
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.

witam ponownie!
jakis czas temu napisalm cos do was a pozniej dlugo sie nie odzywalam i jest mi tak strasznie glupio:)wiec moze zacznijmy wszystko od nowa.
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.

Kama nie ma za co mam nadzieje, ze Tobie będzie się tutaj równie dobrze klikać z dziewczynami jak mnie ;-)

Dziewczynki mnie nie bedzie na BB do wtorku :sorry: ale wybaczycie mi ?? uciekam z moim M na weekend niestety bez mozliwości staranek bo @ jeszcze jest obecna, ale cóż psychicznie odpoczniemy. A czy któraś z Was wie co z Hanią??

czyli w dniu spodziewanej @ mozna test uznac za pewny - przynajmniej na tescie pisze ze pewnosc jest 99%, jejku ja jeszcze 4 dni, choc testowac bardzo bym chciala 9.09 - to moja 3 rocznica slubu. Ale nie wiem czy sie uda bo piesi mam juz nie obrzmiale temperatura sie dziwnie waha od poniedzialku w dol i w gore, i jakis sluz gesty i brazowy sie pojawil :/ czyli jak zwykle przed okr :-(
nadziejko trymam kciuki za fasoleczkę :-)
ale jeżeli w tym cyklu sie nie uda to najwazniejsze sie nie poddawac ;-) a czy Twoj M miał robione badania?? Skoro Ty masz regularne cykle to warto moze z drugiej strony??

Witam się po dłuższej nieobecności :-) Widzę że przybyło sporo nowych staraczek miło mi będzie poznać;-)
Czy są jakieś nowe fasolki?
Nie wiem od czego zacząć tak długo mnie nie było z Wami i moja nie obecność na forum niestety nie pomogła w zafasolkowaniu.:no:
Dziewczyny jestem już mężatką 22.08.09 wzięliśmy ślub i kilka dni temu wróciliśmy z wakacji w Egipcie i wycieczki w Izraelu.Przy ścianie płaczu w Jerozolimie wsadziłam karteczkę z życzeniem"proszę o dziecko" może się spełni:tak::happy:
Nie chcę o kimś zapomnieć ale czasami myślałam co u Was i myślałam że sporo fasolek już mamy troszkę poczytałam i widzę że Wysypu nie było:-(
Kroptusia gratuluję ślicznego Tomusia dzielna dziewczyna jesteś.
Olica Malwinka rośnie a mama pięknie wygląda podglądam na NK:)
Passingby nie wiem czy znasz już płeć dziecka to już chyba siódmy miesiąc jak ten czas szybko leci.:happy:
Lore samopoczucie dopisuje i dobry nastruj,brzuszek rośnie.:happy:
Olapolap gratuluje fasolki w końcu się udało:happy:
Julitka wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:laugh2: fotek jeszcze nie widziałam.
Lolitka,Martynka,Hania trzymam kciuki.:tak:
Kaprycha pozdrawiam:happy:
Kropeczka całuje w kolanko niech się goji szybko i fasolka kiełkuje:happy:
Buziaki dla Marzenix,Zajączka,Gosi,Oli PM,Andzi,Zaniepokojona,Nektarynki i Makaronki z malym makaronkiem:happy:Szafirka,Kasiulca,Bernadki,Eve,Wikuli i całej ekipy przepraszam jak zapomniałam o kimś ale skleroza.

witam ponownie!

Witaj kamcia
:-D:-D:-D To forum jest szczesliwe, tu sie wszystkim udaje ;-)

A czy któraś z Was wie co z Hanią??

Niestety ja nic nie wiem - chyba od tygodniu czy dwoch sie nie pojawiala... Zdaje sie, ze miala druga inseminacje, moze chce odpoczac od forum i przyjsc sie nam pochwalic II
:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry