R
RiSiA
Gość
witam sie popoludniowo, ale tylko na chwilunie bo zaraz sie zbieram do pakowania ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam ponownie!
jakis czas temu napisalm cos do was a pozniej dlugo sie nie odzywalam i jest mi tak strasznie glupiowiec moze zacznijmy wszystko od nowa.
jestem tutaj dzieki pajce-to ona mnie namowila na to forum
DZIEKI PAJECZKO
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.
ale wybaczycie mi ?? uciekam z moim M na weekend niestety bez mozliwości staranek bo @ jeszcze jest obecna, ale cóż psychicznie odpoczniemy. A czy któraś z Was wie co z Hanią??nadziejko trymam kciuki za fasoleczkę :-)czyli w dniu spodziewanej @ mozna test uznac za pewny - przynajmniej na tescie pisze ze pewnosc jest 99%, jejku ja jeszcze 4 dni, choc testowac bardzo bym chciala 9.09 - to moja 3 rocznica slubu. Ale nie wiem czy sie uda bo piesi mam juz nie obrzmiale temperatura sie dziwnie waha od poniedzialku w dol i w gore, i jakis sluz gesty i brazowy sie pojawil :/ czyli jak zwykle przed okr :-(
ja mialam ,,mokro'' a nawet bardzo ,,mokro''... teraz jest w miare ok... juz nie cieknie ze mnie...
nie wiem jak to jest w innych przypadkacg-mowie z wlaznego doswiadczenia...

fotek jeszcze nie widziałam.

Szafirka,Kasiulca,Bernadki,Eve,Wikuli i całej ekipy przepraszam jak zapomniałam o kimś ale skleroza.witam ponownie!
jakis czas temu napisalm cos do was a pozniej dlugo sie nie odzywalam i jest mi tak strasznie glupiowiec moze zacznijmy wszystko od nowa.
jestem tutaj dzieki pajce-to ona mnie namowila na to forum
DZIEKI PAJECZKO
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.

To forum jest szczesliwe, tu sie wszystkim udaje ;-)A czy któraś z Was wie co z Hanią??