reklama

starania się - watpliwości..

Witam się po dłuższej nieobecności :-) Widzę że przybyło sporo nowych staraczek miło mi będzie poznać;-)

Witaj :-D:-D Faktycznie troche Cie nie bylo :-D Wypnij pupe, bedzie klapsik, a potem mozemy przystapic do pogaduszek ;-);-);-)

Gratuluje zaobraczkowania - przez pierwszy miesiac jest fajnie (ten miodowy), potem zycie weryfikuje :szok:;-)
Oczywiscie zycze zeby sie nadal swietnie ukladalo :tak::-D Niech Cie M nosi na rekach i budzi co rano pocalunkami (niekoniecznie w policzki :szok:;-):-D).

Jak juz wrocilas na BB to fasolka nie ma wyboru, musi sie pojawic :-D Masz tu specjalna porcje fluidkow ~~~~~~~~~~~~~

Passi zna juz plec dziecka, to bedzie sliczna dziewczynka o imieniu Ida
:-D

reklama
Cześć Karola.
Jak na kogoś, kogo tak długo nie było doskonale wiesz co u nas słychać:tak::-D
Gratuluję ślubu i nie słuchaj Oli- nie tylko pierwszy miesiąc jest fajny:-p
Co u Ciebie?

Witam nowe staraczki

Oooooooooooj
Widzę, że jak tu troszkę nie zaglądam to mam dużo do nadrabiania;-)

Olica 26 skąd jesteś ze Śląska, ja jestem z Rybnika:-). Wiesz ja też mam cichą nadzieję, że na święta będę liczyła się podwójnie.

Andzia S gratulacje Kochana;-) i dzięki.

Kama 1986 witaj;-).

Karola.de Ciebie również witam, gratulacje na nowej drodze życia:tak:. Wiesz mój kuzyn jak był z żonką w Egipcie to przywieźli z tamtąd córcię - nawet o tym nie wiedzieli, także jest szansa...jest szansa...:cool2:.

Stwierdzam, że muszę tu zaglądać regularnie bo mam potem zaległości:tak:. Dziś chyba na tyle - wpadnę jutro:-p.

I ani myśle wcześniej ale się raczej nie spodziewam tak po prostu pytam na zapas no a zresztą w końcu jak planuje dzidzie to mogę być zafasolkowana ale bez szaleństwa!!jestem cierpliwa i poczekam jak radzisz do 35:-):-)

Cierpliwosc przede wszystkim :-D Ktory to Wasz cykl staran?

Oooooooooooj
Widzę, że jak tu troszkę nie zaglądam to mam dużo do nadrabiania;-)

Karola.de Ciebie również witam, gratulacje na nowej drodze życia:tak:. Wiesz mój kuzyn jak był z żonką w Egipcie to przywieźli z tamtąd córcię - nawet o tym nie wiedzieli, także jest szansa...jest szansa...:cool2:.

Stwierdzam, że muszę tu zaglądać regularnie bo mam potem zaległości:tak:. Dziś chyba na tyle - wpadnę jutro:-p.

Trzeba regularnie, inaczej nie do nadrobienia
;-) Powiedz tylko czy to dziecko, ktore przywiezli z egiptu nie mialo przypadkiem troche ciemniejszej karnacji? :szok:;-) W sensie ze sie pewnie uuuuhhh opalilo w brzuchu :laugh2:;-);-)

reklama
Olica 26 skąd jesteś ze Śląska, ja jestem z Rybnika:-). Wiesz ja też mam cichą nadzieję, że na święta będę liczyła się podwójnie.

A ja z Gliwic no to i tak nie tak blisko ale nie znowu tak daleko:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry