reklama

starania się - watpliwości..

reklama
LOREE
OLAPOLAP

Jak tak was czytam to mam wrażenie że nasi M wzieli sie z jednej kapusty:-D Ja także mam prawie ideała sprząta zajmuje sie synkiem zawsze ma dla mnie czas uwielbiamy go razem spedzac,poznalismy sie w styczniu 2003 w lipcu zaręczyny w lipcu następnego roku wakacje w sopocie i tam poczeło sie nasze szczęscie i w styczniu 2006 ślób, raczej ja trzymam wszystko w rydzach ale jak trzeba to czasami pokarze jaki z niego prawdziwy mężczyzna:-) razem juz prawie 6 lat a kochamy ise z dnia na dziń coraz bardziej,kłucimy się to oczywiste ale raczej nie z naszej winy tylko TEŚCIOWEJ ale od miesiaca z nimi nie mamy kontaktu,co za tym idzie nie mieszaja się w nasze sprawy i dzieki temu jest tak códownie jak nigdy.Czasami bym dziada zabiła ale pewnie jak kazda:-):-):-)

Karola - w końcu się odezwałaś - wszystkiego najlepszego!!!:tak::-):-):-)
witam ponownie!
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.
Kama - witaj ponownie;-) i powodzenia życzę:tak:
Dziewczynki mnie nie bedzie na BB do wtorku :sorry: ale wybaczycie mi ?? uciekam z moim M na weekend niestety bez mozliwości staranek bo @ jeszcze jest obecna, ale cóż psychicznie odpoczniemy. A czy któraś z Was wie co z Hanią??
Pajkaa - baw się dobrze:tak:
Jeśli pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień@ i ostatni to dzień przed następną@ to mam 35 dni ale czasami 30 a ostatnia to 32
Olica26 - poczekaj tak jak dziewczyny mówią do 35dc:tak:

Dzień dobry:-)

Witaj :-D:-D Faktycznie troche Cie nie bylo :-D Wypnij pupe, bedzie klapsik, a potem mozemy przystapic do pogaduszek ;-);-);-)

Gratuluje zaobraczkowania - przez pierwszy miesiac jest fajnie (ten miodowy), potem zycie weryfikuje :szok:;-)
Oczywiscie zycze zeby sie nadal swietnie ukladalo :tak::-D Niech Cie M nosi na rekach i budzi co rano pocalunkami (niekoniecznie w policzki :szok:;-):-D).

Jak juz wrocilas na BB to fasolka nie ma wyboru, musi sie pojawic :-D Masz tu specjalna porcje fluidkow ~~~~~~~~~~~~~

Passi zna juz plec dziecka, to bedzie sliczna dziewczynka o imieniu Ida
:-D
O kurcze obiecuje poprawę,najwyżej w krzakach się będę czaić jak mi będzie smutno.Oczywiście łapie tą mega porcje fluidków.:happy:
Wczoraj już nie miałam czasu z Wami posiedzieć znajomi wpadli na kolację i do 3 nam się zeszło:-)

Karola de witaj i opowiadaj jak było na wycieczce!!
dziekuję za pamięc kochana
Ja jestem ciekawa co u Was?Wakacje były super słońce,plaża,drinki i dużo seksu:happy: Uwielbiam słońce i słodkie lenistwo teraz ciężko wraca mi się do rzeczywistości a jak pomyślę że jutro do pracy to br...Postaram się jutro wrzucić parę fotek dla Was.

Cześć Karola.
Jak na kogoś, kogo tak długo nie było doskonale wiesz co u nas słychać:tak::-D
Gratuluję ślubu i nie słuchaj Oli- nie tylko pierwszy miesiąc jest fajny:-p
Co u Ciebie?

Witam nowe staraczki
Troszkę poczytałam zanim się przywitałam:happy:
Jest fajnie,jestem szczęśliwa tylko jednego mi brakuje dziecka:-(
Tak jak każda z nas tutaj marzę o bejbiku:happy: Dlatego zniknęłam bo już się męczyłam myśląc,licząc dni płodne i zastanawiając się dlaczego mi się nie udaje.
Teraz szykuje mi się pracowity okres otwieram z przyjaciółką własną działalność o szczegółach opowiem za jakiś czas.

No wiesz, z ksieciem z bajki, to cale zycie jest CUDOWNE ;-) Ale pomysl - skoro Ty juz tego wspanialego ksiecia wykradlas dla siebie, to my, inne kobitki, musimy sie meczyc z mniej idealnymi okazami
;-):tak::-D
Hi,Hi :-)
W dwa tygodnie po ślubie nie wypada mi nic tu dodać:-)
Oooooooooooj
Widzę, że jak tu troszkę nie zaglądam to mam dużo do nadrabiania;-)

Olica 26 skąd jesteś ze Śląska, ja jestem z Rybnika:-). Wiesz ja też mam cichą nadzieję, że na święta będę liczyła się podwójnie.

Andzia S gratulacje Kochana;-) i dzięki.

Kama 1986 witaj;-).

Karola.de Ciebie również witam, gratulacje na nowej drodze życia:tak:. Wiesz mój kuzyn jak był z żonką w Egipcie to przywieźli z tamtąd córcię - nawet o tym nie wiedzieli, także jest szansa...jest szansa...:cool2:.

Stwierdzam, że muszę tu zaglądać regularnie bo mam potem zaległości:tak:. Dziś chyba na tyle - wpadnę jutro:-p.
Aania29 Witam się:-)

Do księcia to mu daleko. Po prostu wyjątkowo spokojny typ i dlatego ze mną wytrzymuje. ;-)

Ja przywiozłam fasolkę z Turcji :-D
Planowana była, ale bardzo nas zaskoczyła tzn. nie sądziłam że tak szybko się uda.
Mnie już w Egipcie zaskoczyła ale @ niestety:wściekła/y: dobrze że na sam koniec pobytu.
Płakać mi się chce jak ta wredna się pojawia i łapię wtedy doła.
Długi cykl mi się trafił w tym miesiącu 28 dni zazwyczaj mam 25,26 dni i mąż powiedział że bardzo by się ucieszył gdyby to było to:cool: najlepiej chłopczyk nawet imię wybrał Sebastian ale ja wolę Michała lub Jana.Miło było uwielbiam z nim takie rozmowy;-)

Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).
O to ja też jestem z tych z długim stażem narzeczeństwa 10 lat za nami.:laugh2:

Karola witaj kochana po przerwie. buziak rowneiz dla Ciebie. mam nadzieje ze teraz bedziesz sie pojawiac czesciej.:tak:
Będę częściej,no i musi się w końcu udać.
A ty jak się czujesz?apetyt dopisuje?.Twój makaronek pewnie szaleje z radości:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry