olapolap
KAROL '07, PAULINA '10
Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).
O kurcze
Milosc z ławki? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).
Milosc z ławki? 
O kurczeMilosc z ławki?
![]()
Wiesz, mysle, ze on to nawet lubi, bo zazwyczaj spedzamy pozniej milo troche czasu![]()

Ja także mam prawie ideała sprząta zajmuje sie synkiem zawsze ma dla mnie czas uwielbiamy go razem spedzac,poznalismy sie w styczniu 2003 w lipcu zaręczyny w lipcu następnego roku wakacje w sopocie i tam poczeło sie nasze szczęscie i w styczniu 2006 ślób, raczej ja trzymam wszystko w rydzach ale jak trzeba to czasami pokarze jaki z niego prawdziwy mężczyzna:-) razem juz prawie 6 lat a kochamy ise z dnia na dziń coraz bardziej,kłucimy się to oczywiste ale raczej nie z naszej winy tylko TEŚCIOWEJ ale od miesiaca z nimi nie mamy kontaktu,co za tym idzie nie mieszaja się w nasze sprawy i dzieki temu jest tak códownie jak nigdy.Czasami bym dziada zabiła ale pewnie jak kazda:-):-):-)
:-):-):-)Kama - witaj ponownie;-) i powodzenia życzęwitam ponownie!
jestem jedna z wielu staraczek ktorej od jakiegos czasu nie szczesci sie ku temu zeby zostac szczesliwa mama ale ciagle mam nadzieje ze i mnie sie w koncu uda.

Pajkaa - baw się dobrzeDziewczynki mnie nie bedzie na BB do wtorkuale wybaczycie mi ?? uciekam z moim M na weekend niestety bez mozliwości staranek bo @ jeszcze jest obecna, ale cóż psychicznie odpoczniemy. A czy któraś z Was wie co z Hanią??

Olica26 - poczekaj tak jak dziewczyny mówią do 35dcJeśli pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzień@ i ostatni to dzień przed następną@ to mam 35 dni ale czasami 30 a ostatnia to 32

O kurcze obiecuje poprawę,najwyżej w krzakach się będę czaić jak mi będzie smutn
WitajFaktycznie troche Cie nie bylo
Wypnij pupe, bedzie klapsik, a potem mozemy przystapic do pogaduszek ;-);-);-)
Gratuluje zaobraczkowania - przez pierwszy miesiac jest fajnie (ten miodowy), potem zycie weryfikuje;-) Oczywiscie zycze zeby sie nadal swietnie ukladalo
Niech Cie M nosi na rekach i budzi co rano pocalunkami (niekoniecznie w policzki
;-)
).
Jak juz wrocilas na BB to fasolka nie ma wyboru, musi sie pojawicMasz tu specjalna porcje fluidkow ~~~~~~~~~~~~~
Passi zna juz plec dziecka, to bedzie sliczna dziewczynka o imieniu Ida![]()

Ja jestem ciekawa co u Was?Wakacje były super słońce,plaża,drinki i dużo seksuKarola de witaj i opowiadaj jak było na wycieczce!!
dziekuję za pamięc kochana
Uwielbiam słońce i słodkie lenistwo teraz ciężko wraca mi się do rzeczywistości a jak pomyślę że jutro do pracy to br...Postaram się jutro wrzucić parę fotek dla Was.Troszkę poczytałam zanim się przywitałamCześć Karola.
Jak na kogoś, kogo tak długo nie było doskonale wiesz co u nas słychać
Gratuluję ślubu i nie słuchaj Oli- nie tylko pierwszy miesiąc jest fajny
Co u Ciebie?
Witam nowe staraczki

Dlatego zniknęłam bo już się męczyłam myśląc,licząc dni płodne i zastanawiając się dlaczego mi się nie udaje.Hi,Hi :-)
No wiesz, z ksieciem z bajki, to cale zycie jest CUDOWNE ;-) Ale pomysl - skoro Ty juz tego wspanialego ksiecia wykradlas dla siebie, to my, inne kobitki, musimy sie meczyc z mniej idealnymi okazami ;-)![]()
Aania29 Witam się:-)Oooooooooooj
Widzę, że jak tu troszkę nie zaglądam to mam dużo do nadrabiania;-)
Olica 26 skąd jesteś ze Śląska, ja jestem z Rybnika:-). Wiesz ja też mam cichą nadzieję, że na święta będę liczyła się podwójnie.
Andzia S gratulacje Kochana;-) i dzięki.
Kama 1986 witaj;-).
Karola.de Ciebie również witam, gratulacje na nowej drodze życia. Wiesz mój kuzyn jak był z żonką w Egipcie to przywieźli z tamtąd córcię - nawet o tym nie wiedzieli, także jest szansa...jest szansa...
.
Stwierdzam, że muszę tu zaglądać regularnie bo mam potem zaległości. Dziś chyba na tyle - wpadnę jutro
.
Mnie już w Egipcie zaskoczyła ale @ niestetyDo księcia to mu daleko. Po prostu wyjątkowo spokojny typ i dlatego ze mną wytrzymuje. ;-)
Ja przywiozłam fasolkę z Turcji
Planowana była, ale bardzo nas zaskoczyła tzn. nie sądziłam że tak szybko się uda.
dobrze że na sam koniec pobytu.
najlepiej chłopczyk nawet imię wybrał Sebastian ale ja wolę Michała lub Jana.Miło było uwielbiam z nim takie rozmowy;-)O to ja też jestem z tych z długim stażem narzeczeństwa 10 lat za nami.Kurde, to ja trochę wolniej dopuszczałam tą miłość :-). Chodziliśmy ze sobą osiem lat. W tym miesiącu będzie 12 lat razem... Jak stare dobre małżeństwo, a My ... wciąż tacy młodzi :-):-):-).

Będę częściej,no i musi się w końcu udać.Karola witaj kochana po przerwie. buziak rowneiz dla Ciebie. mam nadzieje ze teraz bedziesz sie pojawiac czesciej.![]()