Już tyle razy przekładałam to testowanie że do jutra nie wytrzymam najwyżej zrobię dziś i jutro bo rano M nie na w domu a on koniecznie chce być przy tym
Ja Ci w takim razie radze zrobic jutro rano - wynik bedzie pewniejszy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już tyle razy przekładałam to testowanie że do jutra nie wytrzymam najwyżej zrobię dziś i jutro bo rano M nie na w domu a on koniecznie chce być przy tym
Ja Ci w takim razie radze zrobic jutro rano - wynik bedzie pewniejszy![]()
Wiesz kiedy mialas owu?Przecież mówiłyśmyU mnie tempka poszła ładnie do góryoby tak dalej;-)

Hmm, w zasadzie nie o jednym rodzaju działalności - po pierwsze, rękodzieło, które sprawia mi mnóstwo przyjemności, a jeśli się da przy jakiejś okazji (typu Boże Narodzenie, czyjeś urodziny itd.) to zhandluję wśród znajomych. Rękodzieło dość obszerne ;-)biżuteria, różne ozdoby... chciałabym to po prostu zalegalizować i otworzyć sobie nowe rynki zbytu. Nie utrzymam z tego całej rodziny, ale to zawsze jakiś grosz.A zdradzisz o jakim rodzaju dzialalnosci myslisz?![]()

ale będąc samej sobie szefem mogę decydować o tym, czy teraz chcę się pobawić z dzieckiem, czy zrobić projekt dla klienta. To duży komfort.
więc muszę jeszcze zacisnąć zęby...
i podała mi glukoze dożylnie.... potem czekałam leżąc sama w sali chyba z 1,5 godziny na zabieg...

ale w związku z tym ze dali mi znieczulenie to nie mialam kompletnie sil mowic.....

W zasadzie objawów które zwykle miewam nie mam boli mnie tylko chwilami w dole brzucha, ale myślę że brak tych moich standardowych objawów(totalne rozdrażnienie, ból cycuszków brzucha, zmienne smaki) może być też spowodowany tym że biorę Duphaston, ale mam nadzieję że nie i że środa będzie moim szczęśliwym dniem. gdzie ty sie wogole podziewalas tak dlugo????Marzenia ty takie cierpienia przechodzisz????????????? ale teraz to juz napewno się uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz to juz napewno! pamietasz jak bylo z tikanis?
OJ KOCHANE jak jasię cieszę ze z wami sobie teraz porozmawiam!

Mam nadzieje, ze to byl ten powód.....dla ktorego sie nie udawalo....... troche mi uzlylo jakby ze jest jakas przyczyna..... mam nadzieje ze teraz bedzie juz dobrzeMarzenka
No to wsie przeszkody usuniete i teraz tylko fasolke wygladac.
Ciesze sie z tego bardzo - choc nie fajnei ze sie musialam nacierpiec. Lepiej jednak problem rozwiazac i byc ok na fasolki przyjecie