Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzia, ja też będę oglądać te glupotki... muszę się odstresować przed delegacją. A w trakcie prasowanie ciuchów na wyjazd, bleee, jak ja nie znoszę prasowania
Rozumiem, ze bardzo dobrze się czujecie i nic nie dolega?![]()
miał codziennie wieczorem brać prysznic,a raczej jego orzeszki :-);-) tak długo aż go to zaboli :-)Byliśmy z wynikami w kwietniu,a w maju byłam już w ciąży,szybko zaskoczyłam i Tobie też tego życzę. :-)
i sama tak do konca nie wiem
ale mysle,ze los sam przyniesie niespodzianke.miałam w środę pójść do gin.ale @ mnie nawiedziła :-( faza Lutealna trwała u mnie 11dnia zawsze 14-16 dni,coś szybko :-(ale za tydzień pójdę i po skierowanie na HSG
Witam sie wieczornie:-);-)
ale ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy jestem gotowa na to, zeby zostac mama i troche sie przerazilami sama tak do konca nie wiem
ale mysle,ze los sam przyniesie niespodzianke.[\QUOTE]
Pajka, no coś ty!!! Każda z nas ma pewnie tego typu wątpliwości, ale kto ma się nadawać na matkę, jak nie my????;-)
Trzeba zdać się na los i tyle...
Ja sama świruję: czasem napastuję mojego, męcze, ciagle obsesyjnie myślę, a czasem mówię mu, żebyśmy odłożyli dzidziusia, bo ja się nie nadaję... jeszcze musimy poczekać, albo, że już za późno, bo jestem za stara i juz mam swoje przyzwyczajenia, których pewnie nie zmienię dla dziecka i będę złą mamą...Taka to nasza natura zmienna
![]()