Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to jest nas więcej przyłączyłam się już dawno. Moj mąż właśnie smacznie chrapie, a ja zamiast iść spać razem z nim- śledzę wasze kroki ;D duża buźka
Oj tak Dorka masz rację ja mam to samo ;D ;D
Już nawet w domu i w pracy mam troszkę zaległości po ciągle siedzę na BB ;D ;D
Mąż mówi, że mi internet odłączy bo ciągle przy komputerze siedzę i ślepnę ;D ;D
Hej Dorka :laugh: ja tak samo: rano kawka i śniadanie+forum, po pracy jak teraz kawka (w domu bałagan że nic nie mogę znależć-a tak się spieszyłam do was że kawe wylałam na kompa ;D)+forum a obiad niech czeka ;D zaraz wraca mąż(też nauczyciel) i mi konfiskuje kompa, po kolacji znowu forum i na dobranoc też : jest cool!!!
Rybka masz zajebistego męża bo mój to tylko jak z pracy wróci to do kompa odrazu rano to samo. dziś zapomniał telefonu, dokumentów ,papierosów i portfela bo sie zasiedział przy kompie
ale jeszcze wojny nie toczymy chociaż coraz częściej myślę by zacząć bo mam dość