K
Ktosiowa
Gość
STOP
I tak właśnie rodzą się plotki.
Nie mam trojaczków.
Uwzięły się i wywróżyły mi trojaczki, tępie ale nie mogę wytępić tego.
Testuje dopiero za 7 dni.
Hyhy, no kto wie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
STOP
I tak właśnie rodzą się plotki.
Nie mam trojaczków.
Uwzięły się i wywróżyły mi trojaczki, tępie ale nie mogę wytępić tego.
Testuje dopiero za 7 dni.
to jest wątek wszechstronny- można pokrzyczeć popłakać i pośmiać się!!!Żałuję, że nie jestem w temacie, ale jak się tu znajdę na tym forum to wgłębię się chyba w Jej historię
Dziewczyny a wątek typowo staraczkowy to jaki nosi tytuł? Chyba, że tu się pisze o ewentualnych objawach, ale chyba nie![]()
Ja też staram się myśleć pozytywnie choć to trudne i im bliżej owu tym bardziej się boję że się nie uda...znowu... taka huśtawka nastrojówA co do mojego pozytywnego podejścia, to faktycznie bardzo wierzę, że nam się uda i nawet jestem tego pewna, ale dzisiaj to miałam taki kiepski dzien, z piżamy przebrałam się dopiero o 12 bo do pracy o 13 musiałam wyjśc, wróciłam z pracy i normalnie nic mi się nie chce, zjadłam obiad i siadłam do kompa i chyba dzisiaj juz nic nie zrobię, chociaż mega sterta prasowania czeka, ale co się odwlecze to nie uciecze (więc i tak mnie to nie ominie a poczekac może:-))
Hyhy, no kto wieJa bym na sam początek chciała choć jedno dzieciątko
![]()
czasem trzeba różnych sposobów sie chwytać.. a ja juz go dzis do szalenstwa doprowadzam.. wiec chyba i tak wyjdzie co ma wyjsc.. predzej on mnie zgwalci jak nie pozwole..Dobre to było Nektarynko "chyba nie wytrzymam i tak i dziś go zgwałcę"![]()
Niestety często trudno trafić w odpowiedni dzień, choć ja zawsze wiem kiedy mam owulację bo w ten dzień mam śluz z domieszką krwi. Powodzenia![]()
Ja też.
No my tu się wszystkie staramy, są też takie które są zafasolkowane i takie które potomstwo już urodziły.
U nas ci wszystkiego dostatek.
A skromnie mówiąc to najfajniejsze forum. Więc decyzja należy do ciebie.
nie zmienisz, masz to jak w banku...Zauważyłam, że najfajniejszeI obym zdania nie zmieniła
![]()
GosiuŻadnego torbiela ani nic nie mam bo miałam niedawno "przegląd".
Nie lubię czekania![]()