Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chyba zrobie tak samoa mnie strasznie brzuch boli.... leje sie ze mnie w tym cyklu jak z kranu...zaraz sie pojde wykąpać i do łóżeczka
![]()

Marzeni,
Biedna jestes ze taki masz okres,ja tez mam tak czasmi.Kiepawa forma co?
Zycze lepszego samopoczucia:-)

ale pocieszam sie tym ze jutro juz prawie koniec bedzie bo moja@ trwa tylko 2 dni plus jakies 3 dni brudnawe plamienie 
LILU- MEZATKA - JAK tam u Was MACIE NA WYSPACH-TEZ TAK MROŹNIE?, PODOBNO TAM NAJSILNIEJSZA ZIMA OD LAT 1960....ych...przynajmniej w Londynie tak mówią... trzymajcie się cieplo! Chocnaszych temperatur chyba Anglia i Irlandia nie pobiją...
Jestem tu trzecia zime i ta jest naprawde mrozna
.jasne ze dasz rade.....ja tez nie cierpie byc sama,najdluzsza rozlaka z moim M to na dwa miesiace......!!!!poczatek byl fatalny,ale dalam rade a pozniej sie pieknie witalismy!takze te dwa tygodnie musza szybko minac,zebyscie sie tak samo pieknie i OWOCNIE witali!!!!!!!!!!!!!!!;-)
Ja mialam najdluzsza rozlake z moim L 6 m-cy (no po 3 m-cach widzialam go tydzien) To bylo jak wyjechalam tu do Szkocji. On pozniej do mnie dolaczyl i tak zyjemy sobie az do dzis
A mial to byc tylko moj wyjazd na pare m-cy

Hej
wróciłam od ginekologa. Zbadał mnie i powiedział że mam bardzo rozpulchnioną macicę i zasinioną. Że raczej nic nie czuje a jeżeli to ciąża to bardzo wczesna. Mam odczekać jeszcze do końca tygodnia i zrobić test krwi betaHCG. No chyba że do tego czasu @ sie pojawi...
......i dodam że owulacje miałam w 8dc sssstrasznie wcześnie![]()
a mnie strasznie brzuch boli.... leje sie ze mnie w tym cyklu jak z kranu...zaraz sie pojde wykąpać i do łóżeczka
![]()
Fakt, ze zaczelam w Polsce jak bylam na studiach i szlo mi nawet niezle, ale przyszly egzaminy na studiach no i tak przekladalam i przekladalam, ze w koncu ich nie skonczylam i wyjechalam do Szkocji
Ale mysle, ze zrobie jak wroce do kraju
;-):-)
Jak dlugo tam bedziesz? Duzo zdrowka zycze twojej mamusi. Ja jade do Polski 20 stycznia na tydz. Moja mama tez ma operacje dokladnie 14 stycznia. Jest przerazona (ja tez:-(), ale bardzo sie cieszy, ze przylatuje. Z mama mam taki dobry kontakt.....a jeszcze lepszy z moja siostra, ktora jest najlepsza przyjaciolka

Zawsze tak bylo, mimo ze jako dzieci niezle mnie prala-uciaklalam przed nia do ubikacji i zamykalam sie tam, az jej przeszko 

mimo, ze ja jestem starsza...ale dobrze sie to wspomina.....:-)Ja mam pierwsze dwa okropne a potem przez 3 tez malo,a jak z owulacja u ciebie?dawno juz takiego bolącego i kapiącego nie miałamale pocieszam sie tym ze jutro juz prawie koniec bedzie bo moja@ trwa tylko 2 dni plus jakies 3 dni brudnawe plamienie
![]()
A ja chyba do tych szczesliwych naleze, bo nigdy nic nie czuje - ani gdy mam @, nai na owulke. Bole brzucha, jajnikow sa mi nieznane....BARDZO rzadko sie zdarza, zeby mnie troszke pobolewalo, wiec narzekac nie moge
Az nie chce sie tego wspominac. Dobrze, ze @ u mnie sie juz konczy
A ja chyba do tych szczesliwych naleze, bo nigdy nic nie czuje - ani gdy mam @, nai na owulke. Bole brzucha, jajnikow sa mi nieznane....BARDZO rzadko sie zdarza, zeby mnie troszke pobolewalo, wiec narzekac nie moge