reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

jasne,ze w zyciu trzeba byc troche samolubnym....!!!!takze zycz sobie tego z calego serducha!!!!!!!!!!ja tez Ci tego zycze Kochana.....fajnie bo bedziecie tak stesknieni za soba i tak siebie spragnieni,ze nie bedziesz myslala o fasolce...a o to wlasnie chodzi,zeby czerpac 1000% przyjemnosc i cieszyc sie poprostu soba nie myslac o niczym!!!!!!!!!!!
Wiem słonko tylko ja czesto zaraz po przytulaniu mysle sobie moze tym razem się w koncu udało hehe a potem doszukuje się objawow ciazowych paranoja normalnie

reklama
Witam dziewczyny - pewnie część mnie nie pamięta​

Wszystkiego najjjjjj w nowym roku 2009 a w szczególności tych dwóch kresek i szczęśliwych 9 miesięcy :-)

ojojoj bry...zimno!!! dziwczynki ja właśnie ugotowałam żureczek przepyszny na wędzonce, więc ktora zmarzła to zapraszam do mnie:tak::-) na gorącą zupkę!

ojojoj bry...zimno!!! dziwczynki ja właśnie ugotowałam żureczek przepyszny na wędzonce, więc ktora zmarzła to zapraszam do mnie:tak::-) na gorącą zupkę!

no kochana zimno zimno....u nas tez mrozy ze hoho!!! ja chetnie na żurek wpadne:tak: bo zmarzłam z lekka:tak:tak mnie dzis brzuch boli i wogole ze nie moglam sie skoncentrowac na jezdzie wogole.....eh...:dry:

reklama
zapraszam, zapraszam kobitki:tak:

prawo jazdy to dla mnie temat przykry:baffled:robie juz od 2005 roku...i jeszcze na egzamin sie nie zapisalam:confused::zawstydzona/y:ale teraz mam sporo czasu i to moje postanowieie na 2009 rok:tak:zobaczymy...

Do góry