reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczynki dostałam zaproszenie ale zupełnie nie mogę tam wejść w tą grupę, nie ma postów, nic i ciągle mam tą wiadomość z zaproszeniem w skrzynce, to tak powinno być?

Czy wy same tam siebie widziecie?

reklama
A ja mam dzisiaj spadek tempki, ale sluzu nadal malo i jakis gestawy. Mam nadzieje, ze sie to jutro zmieni, bo mowia ze jak spadek tempki to owulka tuz tuz

Dziewczyny a mogę zbadać ten progesteron w 25 dc bo chciałabym jutro bo we wtorki u nas krew pobierają a ja mam wolne. Cykle mam 28-30 dniowe.
Ja przy cyklu 26 dniowym miałam zrobić progesteron w 21.

Hej dziewczyny!
ja tak na chwilke, bo moja mama jutro idzie do szpitala na operacje i w sumie jakos nie mam weny by wiecej pisac,
Trzymam kciuki za operację. Będzie dobrze.

A tak w ogole, to zrobilam tescior i wyszla jedna krecha :crazy: A juz myslalam...
Przytulam, nie martw się.

dziekuje kochane za ta troske,, bylam u lekarza ale przedemna byly 4 osoby i troche musialam poczekac.. zdjecie usg wkleje jutro ale niewiele widac bo maluch strasznie wiercipieta i lekarz nie potrafil go zlapac zeby w calosci zrobic zdjatko..
Piękny maluszek:tak:

Dziewczyny, gdzie możńa zrobic monitoring cyklu np w Warszawie? każdy ginekolog robi? ile to kosztuje? mi w medicoverze powiedzieli ze nie robią:-:)confused: ze nie zajmują sie leczeniem bezpłodności jak to pani gin. powiedziała (wkurzyła mnie..) Powiedziała ze po roku starań coś tkaiego sie robi ale nie u nich, bo nie leczą bezpłodności.
Wiem, że na pewno robią w babka medica(ale nie wiem jaka cena)
i w Leczenie niepłodności Leczenie bezpłodności In vitro IVF - Invimed trzeba podzwonić i się spytać.
Nie które przychodnie mają pakiet monitoring i np. 3 usg kosztują razem 150 zł

KINGUS-A JAK PECHERZYKI??? TRZYMAM MOCNOOOO KCIUKASY ZA CIEBIE KOCHANIE W TYM CYKLU!
No w czwartek idę na usg i zobaczymy:tak:

Czesc dziewczynki moje kochane. nie bylo mnie z Wami miesiac wiec pewnie wiele mnie ominelo ale mam nadzieje ze wybaczycie mi to:zawstydzona/y:
Witaj

Ja wstalam 40 minut temu :sorry2: a za 2 godzinki wychodze do pracy :szok:
A gdzie teraz jesteś??

Witam dziewczyny - pewnie część mnie nie pamięta​

Wszystkiego najjjjjj w nowym roku 2009 a w szczególności tych dwóch kresek i szczęśliwych 9 miesięcy :-)
Witaj:-)

ale wiecie co dziewczyny..... ciężko mi jest od kilku dni.....dowiedzialam sie ze ktos kogo uważałam za moją najlepsza koleżankę a nawet może i przyjaciółkę, ze prawdopodobnie mnie obgadywala i wogole ze knuła za moimi plecami, wogóle....
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej
wróciłam od ginekologa. Zbadał mnie i powiedział że mam bardzo rozpulchnioną macicę i zasinioną.
Trzymam kciuki ;-)

Ja chyba też jestem blondynka bo nie wiem jak tam pisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Tak sobie skacze po forum i patrze a tu juz wrzesnioweczki:rofl2::sorry2: wymieniaja sie swoimi pierwszymi spostrzezeniami co do ciazy moze ja tez sie zalapie na pazdziernik no choc listopad lub grudzien:zawstydzona/y: wszystko jedno byle juz:wściekła/y: moja siostrzyczka juz tu na ostatku prawie bo jeszcze tylko do poczatku marca i juz:tak::-D a ja co nawet jeszce nie wciazy:szok: moze moj bocian sie gdzies zgubil albo pomylil osoby:dry::zawstydzona/y:

tak ostatnio z nia rozmawialam i powiedziala mi ze przyczyna tego ze nie jestem wciazy jest to ze za czesto sie kocham 2 razy na dzie to stanowczo za duzo mowi plemniki sa zaslabe i dlatego niema fasolinki a co ja moge za to ze moj maz tak lubi sie kochac zreszta ja tez no i co teraz:-D:confused::szok:

To dziewne bo monitoring przy jakichkolwiek problemach to uważam że podstawa, dzieki niemu sprawdza się czy jest owu, jakie są pęcherzyki, ile, jak rosną. Polecam ci go!

Do mnie @ przyjdzie pewnie za 2-3 dni choć dziś objawów nie ma żadnych, wczoraj mnie za to jajniki bolały i to dość mocno.

postaram się zrobić ten monitoring jeśłi w następnym cyklu testy owu pokażą negatywny wynik. Zdarzyło mi się tak pierwszy raz. Jak byłam ostatnio na usg tak kontrolnie, to akurat byłam po owu i lekarz powiedział ze wszystko u mnie w jak najlepszym porządku.
Niby teraz były te dwie kreski słabsze niz w innych cyklach ale były (oczywiście sobie wmawiam ze moze za duzo piłam przed i w ogole) ale na 99% myślę ze owu nie było. też to się zdarza.

reklama
Do góry