reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No wczasowiczka masz trochę do nadrobienie przez te 2 tygodnie.
Tylko nie zadawaj żadnych pytań Kaprychśce bo ona już nie kuma czaczy. Nawaliła się 3 lampkami wina. I tylko robi smaka innym.

HankaM - to prawda robi smaka:tak::tak:Ale ja to sobie jutro odbije, bo idziemy wieczorem do znajomych i zostajemy u nich na noc:tak::tak:

Witaj Olesia_33 - Jak tam na urlopie bylo?

reklama
Tylko nie zadawaj żadnych pytań Kaprychśce bo ona już nie kuma czaczy. Nawaliła się 3 lampkami wina. I tylko robi smaka innym.

Hahahaha, wariatko Ty moja:-D:-):-D Czemu wszystkie Hanki sa takie szurniete ? Wyslij swojego M. do sklepiku po browca i napij sie ze mna za zdrowie naszych fasolek, a nie bedziesz tu "filozofila" :-p
:-) czesc zdiewczyny,
Dawno mnie tu nie bylo dalam sobie troche wolnego od czatowania i kompa. A i wlasnie wrocilam z 2 tygodniowego urlopu, jestem wypoczeta i pozytywnie nastawiona. Zrobilam sobei wyniki na toxo i znowu opadlo TYLKO 34 wiec duza poprawa.
GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym i powodzania tym wciaz starajacym.

Mam nadzieje, ze dzialaliscie tam na tych wczasach :-D Pozytuwne nastawienie to podstawa zdrowej "kopulacji" (jezu, chyba mi sie jezyk placze :-D Prosze nie cytowac moich pijackich postow :-D:-D:-D

HankaM i Kaprycha - Wy to jestescie udane dziewczyny:-D:-D:-D

A ja z takim malym pytankiem:tak:: Robilam ostatnio cytologie rowniez w Polsce. Dzisiaj siostra odebrala mi wyniki i powiedziala, ze wszystko oki. Czy cytologia moze wykazac niedroznosc jajowodow czy raczej tylko usg?Bo ja juz nie wiem:confused:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE FORUMOWICZKI:tak:

No czesc ciotka, co tak pozno sie pojawiasz? Z tego co wiem, to cytologia absolutnie nie moze pokazac droznosci jajowodow. USG tez nie, HSG lub laparo daja jednoznaczna diagnoze

Ostatnia edycja:
Miśka z tego co mi wiadomo to cytologię się robi żeby zobaczyć co w pochwie siedzi. Czyli na wynikach powinnaś mieć określony numerek. 1 to najlepiej czyli czyściutko bez żadnych bakterii, grzybów i tym podobnych.

Nie ma takiej możliwości żeby ci cytologia wykazała drożność. Drożność to HSG. Czyli igłę ci wsadzają między nogi, wstrzykują świecący się kontrast i robią zdjęcie rengenowskie. Na tej podstawie (patrza jak sie rozchodzi roztwór) stwierdzają czy masz drożne.

A żebyś cholero wiedziała, że się napiję. Już wydalam dyrektywy przez sms, żeby Pędzelisko moje kupiło mi browarka.
No chyba nie sądzisz, że o suchym pysku będę siedzieć kiedy ty w libacje alkoholowe się wdajesz.

Udało się wyjęłam waciki:zawstydzona/y:
Idę do łóżka mam doła przez tą @ wstrętną.
Chyba coś nie tak ze mną i pewnie długo będę czekać na fasolkę ach płakać mi się chcę dzisiaj.:-(
Do jutra pa.pa

Esa ,esa samiec nasz wróg.

Laski masakra,jaka mam z Was beke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tez pije z M(rozgrzewka przed jutrem)
przechodzicie same siebie,kocham taki klimat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A żebyś cholero wiedziała, że się napiję. Już wydalam dyrektywy przez sms, żeby Pędzelisko moje kupiło mi browarka.
No chyba nie sądzisz, że o suchym pysku będę siedzieć kiedy ty w libacje alkoholowe się wdajesz.

No to dobrze, bo juz myslalam ze bedziesz sie chciala wymigac :-p Pedzel niech w te pedy leci po browar o ile nie chce miec problemow. Z tego co wiem, to chilli juz czeka na jego wielmozne jadra :-p:-p:-p:-p

:-DNoshhh cholera a juz mialam nadzieje, ze uspokoisz Hanke. Ja se z nia rady dac nie moge sama :-D Wyszczekana malolata, no! :-D:-)

Ostatnia edycja:
tu pędzelek hanki.
przepraszam że czytałem wasze
forum.
ide jeść meksykańskie naleśniczki.
browar przyniesiony.
kocham was wszystkie i też pozdrawiam

tu pędzelek hanki.
przepraszam że czytałem wasze
forum.
ide jeść meksykańskie naleśniczki.
browar przyniesiony.
kocham was wszystkie i też pozdrawiam

Siema Pedzel :-D:-):-D Masz szczescie, ze doniosles browar, dzieki temu wszystko zostalo Ci wybaczone. Ale powiem szczerze, ze jeszcze raz chlopczyku a sie poliiiiiiiiiiiiczymy!!!! :crazy:

reklama
.....No czesc ciotka, co tak pozno sie pojawiasz? Z tego co wiem, to cytologia absolutnie nie moze pokazac droznosci jajowodow. USG tez nie, HSG lub laparo daja jednoznaczna diagnoze

Kaprycha - Ja zawsze wieczorkiem zagladam, bo w dzien pracuje i nie mam dostepu do kompa i czasu, zeby sobie z wami poplotkowac:-D:-D Dzieki za info:tak:

Miśka z tego co mi wiadomo to cytologię się robi żeby zobaczyć co w pochwie siedzi. Czyli na wynikach powinnaś mieć określony numerek. 1 to najlepiej czyli czyściutko bez żadnych bakterii, grzybów i tym podobnych.

Nie ma takiej możliwości żeby ci cytologia wykazała drożność. Drożność to HSG. Czyli igłę ci wsadzają między nogi, wstrzykują świecący się kontrast i robią zdjęcie rengenowskie. Na tej podstawie (patrza jak sie rozchodzi roztwór) stwierdzają czy masz drożne.

HankaM - Dzieki rowniez za info. Najgorsze jest to, ze ja nigdy nie wiedzialam, ze cytologii za przyznawane jakies cyfry:-(Siostra mi powiedziala tylko, ze wszystko oki, nawet nie wiem jaki mam wynik. Kurde chyba poprtosze, zeby mi to jeszcze sprawdzila:tak::tak:

Romka - Ja tez sie dzisiaj usmialam z niektorych tekstow:tak:Ale fajnie jak na forum jest taki klimat. Popieram:tak::-)Mowisz, ze trenujesz przed jutrem???:-D

Ostatnia edycja:
Do góry