reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Olapolap

Ja bym nie pytala M zeby pilnowac przytulanek, bo chlopy glowy do tego nie maja. Mysle ze na nas spoczywa ta odpowiedzialnosc. No ale jak juz TE dni przyjda...to maja zamknac ziape i robic co trzeba.

Ja mam chlopa ktory to rozumie, i nie mam z tym problemow. To samo z alkoholem. Sam zaproponowal ograniczenie jego picia i sie trzyma tego od 2 miesiecy. Bardzo rzadko sobie pozwala na piwko mimo ze wczesniej 2-3 dziennie pil

Hanka

Tak to juz z ta piep...na @ jest. Przylazi i nam nerwy szarga po calosci. Nie wsciekaj sie tylko szykuj do nastepnego cyklu....Czekamy na blizniaki

reklama
Olapolap

Ja bym nie pytala M zeby pilnowac przytulanek, bo chlopy glowy do tego nie maja. Mysle ze na nas spoczywa ta odpowiedzialnosc. No ale jak juz TE dni przyjda...to maja zamknac ziape i robic co trzeba.

Ja mam chlopa ktory to rozumie, i nie mam z tym problemow. To samo z alkoholem. Sam zaproponowal ograniczenie jego picia i sie trzyma tego od 2 miesiecy. Bardzo rzadko sobie pozwala na piwko mimo ze wczesniej 2-3 dziennie pil

Widzisz, wolalabym zeby to on pilnowal, bo ja nie chce ciagle zebrac :crazy: ja mam ochote prawie caly czas, nawet nie w owu, to on sie miga jakbym mu nie wiem jaka krzywde robila pozwalajac mu zrobic sobie dobrze i to na dodatek we mnie :baffled: Nie lubie jak to potem ze mnie wycieka, poza tym to zawsze ma dziwny zapach (inny niz kobiecy) itd., wiec ja sie naginam, ograniczam (nie pije alkoholu), cierpie (chodze na pobrania krwi i zastrzyki, biore obrzydliwe lekarstwa, po ktorych mi zle), a on mi tu fochy strzela. Ja mam taka ochote go strzelic w ryj czasem, ze chyba kiedys sie nie powstrzymam i bedzie nieszczescie
:wściekła/y::crazy::no::wściekła/y:

Qurwa dostałam dzisiaj @
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za pier..dolony pech
Poniedziałkowymi wynikami mogę sobie dupsko podetrzeć
Qurwa nie wytrzymam - opatentowany sposób na wywołanie @
No to mamy rekord 32 dniowy cykl - i jak ja mam teraz obliczyć kiedy mniej więcej owu jak tu rozpierducha na maxa
Qurwa no nie wytrzymam
Szlak by to trafił
Pierd..olona mać
Przykro mi kochana!!! :-:)-:)-:)-(
a ja jestem tak podminowana dzisiej ze niech nikt nie podchodzi! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gryze!!!!!
spadam na zakupy odezwe sie po poludniu!

Hania
Przykro ze wstrętna przylazła:-( Nie poddawaj się w końcu to była twoja pierwsza owulacja od dawna więc za drugim razem będzie lepiej zobaczysz:tak:
Ja mam dzisiaj 37 dc w ciąży nie jestem,@ nie mam i wg.mojego suwaczka to za dwa dni powinnam mieć owulację. A tu dupa też wszystko się pochrzaniło jak nigdy w życiu.Pęcherzyk nie pękł i mam torbielkę no szlak by to trafił.
Dziewczyny mamy już wiosnę trzeba działać będzie dobrze.:-)

Hanka ja tez miałam jeden taki dziwny cykl 32 dniowy (wcześniej 26 dniowe) a w kolejnym cyklu owu wystąpiła tak jak wcześniej, czyli przy 26 dniowym. Nie wiem ile ten cykl by trwał bo właśnie wtedy zaciążyłam...ale czy dobrze się stało...sama wiesz co mam na myśli:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Życzę Ci zeby właśnie u Ciebie było podobni z tym zafasolkowaniem, reszty Ci nie życzę za nic w świecie....:-:)-:)-:)-(

reklama
Hanka ja tez miałam jeden taki dziwny cykl 32 dniowy (wcześniej 26 dniowe) a w kolejnym cyklu owu wystąpiła tak jak wcześniej, czyli przy 26 dniowym. Nie wiem ile ten cykl by trwał bo właśnie wtedy zaciążyłam...ale czy dobrze się stało...sama wiesz co mam na myśli:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Życzę Ci zeby właśnie u Ciebie było podobni z tym zafasolkowaniem, reszty Ci nie życzę za nic w świecie....:-:)-:)-:)-(

Dzięki Robaczku.
No i widzisz qurwa ciocią nie zostaniesz w najbliższym czasie musisz czekać, aż moje pęcherze łaskawie dadzą się zapłodnić.
Nic trza zacząć nowy cykl.

Do góry