Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Cześc babeczki!!!
nie daje mi spokoju ta moja @ która skończyła sie w ciagu 2 dni to takie dziwne dla mnie bo ja za zwyczaj 5, 6 dni miałam a teraz tak króciutko. Jak myślicie dlaczego tak mogło sie stać miała któraś z Was takie przypadki??
.
w sobotę dużo pracowałam bo wiesz to moje ogromne podwórko skosić to jest sztuka i dom ogarnąć i siebie do porządku doprowadzić to zeszło a wieczorkiem u koleżanki byliśmy a w niedzielę wybralismy sie na zakupki ale jakoś nie miałam weny ale kupiliśmy sobie nowe łóżko w środe mamy odebrać :-):-):-) a potem w domku ześmy troszkę zaszaleli przy zamkniętych dzwiach do pokojui wieczorkiem na koncert pojechalismy bo był festyn w pobliskim miasteczku
ogólnie uważam ze lato czyli sezon urlopowy pozytywnie wplywa na zafasolkowanie, kobity sie odstresowują, odpoczna troche i fasolki sie sypia jak z worka.
A wie któraś co u Katarzynki dawno nie zagladała?
tak,teraz duzo ludzi tak robi,zeby sie rano nie przepychac,kto pierwszy,ale my robimy wlasnie lazienke i stwierdzilismy,ze jedna nam zupelnie wystarczy,zmiescimy sie w razie czego przy jednej ;-) tak jak M narzeka,ze do sypialni zamierzamy kupic loze 140 cm,bo on mnie bedzie musial szukac,zeby sie przytulic,hehe,bo wg niego najlepiej bylo w akademiku jak u mnie waletowal,bo tam lozko bylo szerokosci 60 cm!!! i jak sie chcialam przekrecic na drugi bok,to musielismy na trzy cztery,zeby ktores nie zlecialo;-)i przez cala noc spalismy na lyzeczke![]()

Dziękuję- dobrze. Mdłości nie mam, wszystko super. Jutro mam wizyte i się stresuję . Jakoś w ogóle nie tyję i tak sobie myślę czy wszystko ok.
.
Niektóre pary tak żyją- on korzysta z wc a ona w tym czasie myje zęby
Więc może potem razem się myją.
u nas tak jest albo razem się kąpiemy albo np.on się kapie a ja myje ząbki albo razem myjemy ząbki u nas to normalka![]()
Olica gratuluje coreczki!!!ja wiedzialam,ze sie zlamiesz!A w ogole,to widze,ze dlugonoga modelka w brzuszku rosnie![]()
Ślicze, ta w paski jest super, ale ja KOOOOOCHAM ZIELONY
Cieszę się, że Tobie też się podobają pościele.
Wiatm! Jestem juz po porannej rehabilitacji-sluchajcie-"rewelacja"-(oczywiscie to jest zarcik) - cala sesja trwala 30 minut, z czego 20 minut to bylo gadanie a 10 minut to cwiczeia
...dostalam wydruk do domu i mam powtarzac 2 razy dzienie sama ten zestaw i kolejne spotkanie z fizjoterapeutka za tydzien...
:-(trace wiare, ze sie uda cos z tym zrobic w taki sposob...no ale bede cwiczyc...bo mam oklapniete calkiem miesnie w prawej nodze - jako ze juz tyle czasu ją oszczedzam i chodzic nie chodze za wiele....i miesien czworoglowy i srodkowy (czy jak on sie tam zwie) i nawet prawego posladka....w zaniku
Lilu-kochanie-nie czytalam dokladnie wszystkich postow ostatnio i dipiero w dzisiejszej odp Zajaczka wyczytalam, ze z Twoim tata nie jest najlepiej....trzymaj sie dzielnie Słonko!!! mam nadzieje, ze sie syt. unormuje i tata bedzie mogl dalej brac ta chemie i ze to pomoze-duzo zdrowka dla niego!!!!![]()
Kropeczko trzymaj się dzielnie "!!!
Co do Lilu to też gdzieś to przeoczyłam.
Przykro mi z powodu taty, wiem co to rakulec w najbliższej rodzinie-współczuję....
Witajcie:-)
Nie dam rady nadrobić zaległości przyznam, że szybko przejrzałam co się działo;-)
Dziękuje wszystkim dziewczynką. które mi odpisały
A to moja Kinia z ostatniego usg
Piękności !!!
no i jak dziewczyny sie nie denerwowac, kpina i dyskryminacja...wlasnie przyszedl polecony z pracy podpisany przez gl. szefa ze na podstawie tam rozporzadzenia MNiSzW Dz.U i ble ble ble zwiekszaja mi wynagrodzenie na taka i taka kwote i bylo by wszystko super jakbym widziala te pieniadze bo podobno ich nie dostane poki do pracy nie wroce....kpina i w zwiazku z tym ze jestem na l4 nie dostalam tez wyrownania od stycznie do czerwca...coz...ale oficjalne pismo i owszem...
Nie mam sil sie denerwowac...dyskryminacja kobiet w ciazy i tyle....
Napisałam Ci na priwie, że muszą ci pokazac gdzie tak jest napisane, bo ja takich przepisów nie znam a nie pracuję niestety albo i stety w budżetówce.
U mnie w firmie normalnie byś dostala całą kasę.
ja dalej nadrabiam weekend
prawo w naszym kraju jest zadziwające
ja się na tym nie znam, ale moja koleżanka w ciąży też w kółko czegoś nie dostawała bo się nie należało - budżetówka
Olica - pościel świetna - podoba mi się ta w paski ale ja lubię też te misie
jak po usg - zdjęcia były????
ja nadal nadrabiam to nie wiem![]()
OOOO no to ta budżetówka ma chyba jakieś oddzielne przepisy, bo tak jak mówię w prywatnej firmie by dostala kasę.
Zdjęcie było-wkleiłam w sobotę, ale trochę wyżej w poprzednim poście specjalnie dla Ciebie wkleiłam naszą Malwinę :-)
Wkleiłabym Wam 22 minutowy film z usg ale jeszcze byście zasnęły :-)
Macie szczęście bo film jest strasznie duży hehe.
Kroptusia...normalnie wymiekam jak czytam...co za dranie, skurw...yny-OLICA_POMOCY!!!!! moze cos podpowie nasza kochana mądra głowka? A Ty sie kochanie nie denerwuj...ja sie powkurzam za Ciebie, bo Tobie nie wolno!!! Choc wiem...latwo sie mowi jak sie noralnie noz w kieszeni otwiera...
Jak wyżej napisałam- w budżetówce są chyba jakies chamskie przepisy wewnętrzne....:-( Nie znam się na budżetówce.
Ale na pewno urlopu jej nie moga zabrać bo pisala , że ma zaległy za 2008 i teraz aktualny za 2009.
Witam
Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale właśnie zaczynamy starania o maleństwo i musze powiedzieć że strasznie się boję, z reszta mąż również. Pól roku temu stracilismy dziecko w 7 miesiącu ciąży po 4 miesiącach walki o maleństwo... Porobiłam badania hormonalne i niby wyniki są ok, ale ja i tak się boje. Lekarz wprowadził mi teraz 2 miesięczna kuracje duphastonem żeby odpowiednio stworzyc dogodne środowisko na zagnieżdżenie sie płodu i w sierpniu, wrześniu mamy próbować tylko ja sie strasznie boję... Czy Wy też macie obawy o nastepne ciąże?? Napiszcie cos prosze....
Hej, dobrze trafiłaś. Myślę, że z duphastonem powinnaś się mnie bać.
Sama go brałam i narazie wszystko okey ze mną i Malwiną :-)
Hej...
Jeszcze żyję....
Impreza sobotnia u teściów była bardzo udana, przynajmniej ja bawiłam się świetnie, tańczyłam, jadłam, piłam...
ale dzisiaj od rana to tylko ryczeć mi się chce...:--
-( @ przylazła... strasznei mi smutno...
pociesz mnie to, że w środę lecimy na wczasy więc odpoczne troche od tego wszystkiego.... może na wyjeździe nam sie uda...
Dziekuje Wam bardzo za miłe słowaKropeczko ja nie poroniłam tylko synek zmarł 13 godzin po urodzeniu. Od 10 tygodnia zaczeły sie problemy najpierw plamienie potem krwawienie, az w 5 miesiącu pekł mi pęcherz i odeszły mi wody takze wytrzymaliśmy jeszcze 2 miesiące bez wód płodowych. Nasz lekarz sam bardzo sie dziwił ze tak długo Aruś wytrzymał stwierdzili że miał bardzo dużą wolę życia, ale niestety bez wód nie roziwnely sie płuca i serce. Nawet nie pomogły zastrzyki na rozwój płuc które mi podano podczas miesięcznego pobytu w klinice. Także widzicie chcieliśmy bardzo żeby sie udało a Bóg jednak chciał inaczej...... Może miał w tym jakiś plan......
Dla naszych Aniołków zapalam
[*]
[*]
[*]
A jak Ty sie masz laseczka??? I jak mala dlugonoga pociecha?
hej hej.
Właśnie się zarejestrowałm bo mi się to wasze forum spodobało. Mam na imię Sylwia i właśnie zaczeliśmy się z mężem przytulać w wiadomym celu. Ale jakoś tak się boję bo już się różnych rzeczy zdążyłam naczytać
.
hej hej;-)
gdzie jest kropka??? i katarzynka?????
uciekam cos popracować dziewczynki do potem na pewno sie pojawię jeszcze

Kochanie-ale nie uciekaj od nas ta szybko!!!! Bedziemy Ci dopingowaly i trzymaly kciuki! Od kiedy zaczynasz staranka??? jestes teraz na Duphastonie, tak?Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa. Macie rację że wsparcie męża jest czyms nie zastapionym. Gdyby nie mąż i bliscy to na pewno nie dałabym rady.... Trzymajcie sie cieplutko wszystkie mamusie i przyszłe mamusie...
No juz Ci napisalam powyzej...ja i tak robie na oko:-):-):-):-) jeszcze śmietana, jaka i ile?? aaaaa i jeszcze marchewkę tam zasadziłaśa tu nic nie wspominasz
...I jak widzicie, nie rozmawiamy tylko o staraniach ale tez o D* Maryni, albo Hanki![]()
Sylwuniu, ty jesteś w edycji sygnatury??? tam gdzie wklejałaś swój suwak czy gdzieś indziej????tak! i nic ale pokombinuje jeszcze!
Wlasnie ogkadam katalog z lazienkami i zdziwilam sie ze wiekszosc projektow ma dwie umywalki w lazience, to teraz jakis standard??
do tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie
czyli dla niej najwieksza frajda ....