R
RiSiA
Gość
Kaprycha ujmę to tak 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniec dolowania sie![]()
Kaprycha Ty to jak zwykle masz oko do takich........bezmózgów![]()
Ola, wszystkiego co najwspanialsze, radości, spokoju i spełnienia wszystkich marzeń :-)
Oleńko - wszystkiego najlepszego i cudownej fasolki urlopowej;-)
Olu PM
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.
Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło.
Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie.
A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Stol lat!!!!!!!!!! sto lat!!!!!!!!!!!!!
OLu
![]()
Dorosłości to namiastka gdy nadejdzie "osiemnastka", śmiało ściągaj swój pas cnoty, chłopcy wezmą Cię w obroty, tańcz od rana do wieczora na skrupuły przyjdzie pora, by Cię nie dopadły gary i ględzący wciąż mąż stary!
Oleńka - wszystkiego najlepszego... spelnienia marzeń wszelakich....
.
Oleńko wszystkiego co najpiekniejsze ci życze!!! :**************
Olu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, fasolki pod serduszkiem i spokoju ducha.
Olu wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!
przesliczne misie i superowy wierszyk,wiec nie bede nic wymyslac,po prostu dolaczam sie do zyczen!!!!Buziaki i wszystkiego naj naj naj Olu!!!!
1. Ola PM. wszystkiego naaaaaaaj!!!!!!!!
:-)Olu niewazne ile konczysz lat,czeka na Ciebie cały świat.Czasu nie marnuj zyj na całego,z całego serca życzę Ci tego!!!!!!!!!!!!!!!
OLA - wszystkiego najlepszego!
![]()
Oluś :-)
![]()
no to i ja dołaczam sie do życzen dla Oli! Spelnienia marzen przede wszystkim![]()
PIĘKNIE DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA PAMIEC I ZYCZENIA URODZINOWE..NIE WIEM KIEDY UDA MI SIE WSZYSTKO NADROBIC TO CO NAPISALYSCIE - STAROSC NIE??))
NA WESELU BYLO BOSKO..WYBAWIŁAM SIE ZA WSZYSYSTKIE CZASY!
URLOP PIERWSZA KLASA..DZISIAJ WROCILISMY, PRALKA CHODZI..BYC MOZE JUTRO WYJEDZIEMY JESZCZE NA MAZURY NA WEEKEND,.OKAZE SIE..
ZAUWAZYLAM ZE ROZMAWIALYSCIE O DEPILACJI I GOLENIU..JA SYTOSUJE JEDNORAZOWKI CO DRUGI DZIEN..TYLKO RAZ W ZYCIU SPROBOWALAM PLASTRÓW VEET DO DEPILACJI I SIE PRZYKLEILAM DO NICH REKA..NIE PYTAJCIE JAK ALE UDALO SIE..A BOL NIESAMOWITY WIEC NIGDY WIECEJ!
CALUJE CIEPLUTKO I WRACAM DO NADRABIANIA..
Aaaaaa i najwazniejsze..
Kroptusia urodzila.. po 30 godzinach skurczy i przekleciu męza i szpitala dzis o 7.20 urodzila ważącego 3750gram i mierzącego 56cm Kacperka.. jest slicznym chłopcem i oczkiem w głowie wielu osob :-) Kroptusia lezy na pooperacyjnym poniewaz byly komplikacje i zakonczyło się to CC, była operowana przez 3 lekarzy ale z małym wszystko ok.. Mały juz ssie cyce :-)
Pozdrowienia od naszej dzielnej Kroptusi
Cześć dziewczynki @ oczywiscie dzisiaj zamienila sie na miesjca z budzikiem
mozecie puscic kciuki!nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?
martynko czekam na dobre wieści!![]()
DLA WSZYSTKICH![]()
no co za kutas wredny!niech mu zgnije za karę!czesc dziewczynki ale tutaj pusto dzisaj chcialam wam tylko napisac i ja ze znikam z tego watku niestety nie bede juz walczyc o malenstwo dzis moj maz oswiadczyl mi ze odchodzi powoid nie chce zebym zostala matka jego dziecka ma mnie glebojko gdzies i tyle a tyle sie na czekalam a on poprostu nie chce miec dziecka ze mna wszystko bylo okej i nagle takie slowa no nic kochane nie mam sily dluzej pisac starajcie sie dalej i obyscie za niedlugo byly szczesliwe z dzidzia pod serduszkami![]()
Hejka!!
Asiq ma w sobie fasolkę:-):-):-)