reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie Kobietki :-D

Karola.de, zapewne CASTAGNUS Ci wydłużył cykl. Ja pierwszy cykl z casta miałam 35 dni, drugi już 32, ale trzeci to zobaczymy chociaż mam nadzieję, że tak z 9 miesięcy potrwa :-D

Pajeczko piękna ta tempka :tak: Trzymam kciukasy ;-)

reklama
Heheh... Pajeczka się droczy bo chyba sama nie wierzy, że to może być to czego tak bardzo wyczekuje :tak:

Nektarynko trzymam kciuki żeby jednak się okazało, że jakiś superman zdążył dopaść Twoje jajeczko :-D

Witajcie Kobietki :-D

Karola.de, zapewne CASTAGNUS Ci wydłużył cykl. Ja pierwszy cykl z casta miałam 35 dni, drugi już 32, ale trzeci to zobaczymy chociaż mam nadzieję, że tak z 9 miesięcy potrwa :-D

Pajeczko piękna ta tempka :tak: Trzymam kciukasy ;-)
Też tak myślę że to castangus.Dzisiaj policzyłam i owulacja w tym cyklu była
dosyć pózno 17dc.Więc @ powinna pojawić się wkrótce.
Black Opal oby się udało w tym trzecim cyklu.:happy:

Pajkaa czekamy na dobre wieści testuj i nie trzymaj nas w niepewności.:-)

Kochane ja to bardziej sie obawiam jednej krechy:-( dlatego wole poczekac bo zawsze jak sie juz nastawialam to @ przyłaziła. No a tempka moze byc ze wszystkiego wiec ja sie nie nastawiam zbytnio na dzidzie

reklama
Do góry