R
RiSiA
Gość
ja miałam tez tak, ze objawy były wczesniej niz skok tempki - skok miałam poprzedzony spadkiem tempki moze masz tak samo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki kochana jestes:-) Ja rowniez trzymam kciuki zeby i tobie sie udalo
marzenixx za ciebie również 3mam cały czas kciuki!!!
a u nas misja cały czas trwa.... okaże sie na koniec miesiący czy bedzie zakończona;-)
Ja tez ostatnio coraz czesciej łapie doła.... ale trzeba sobie wlasnie poplakac i przejdzie..... na drugi dzien odrazu sie inaczej mysliA tak naprawdę to chętnie bym sobie popłakała. Staram się czymś zająć, żeby nie myśleć, ale to nie takie proste ;-)
.
jeny ja tez przegladałam tyle cykli i naprawde jak kobity potrafia zaskoczyc mimo np ze ostatni raz sie seksila np w 11dc a owulka wypadla w 16 dcDodatkowo zdołowała mnie dzisiaj jedna rzecz... przeglądałam sobie dziś różne wykresy... gdzie dziewczyny pisały, jak zaszły w ciążę ze stosunku przerywanego w dni płodne... my tak właśnie robiliśmy przez ostatnie 4 cykle (czasem używaliśmy prezerwatywy, ale na ogół nie). I zastanawiam się właśnie, czy powinno mnie to już martwić :-(
Opal, ja miałam po obciążeniu 18 razy większą niż podstawowa, a powinno byc ok 6 razy...Zajączku, prolaktynę podstawową to ja miałam i mam w normie, ale po obciążeniu już niestety gorzej. Gin jednak mi powiedział, że obecnie lekarze odchodzą od leczenia prolaktyny jeżeli tylko po obciążeniu jest za wysoka, podobno to nie wpływa na płodność i już więcej nie robiłam badań prl. Gin chciał mi dać bromergon tak profilaktycznie pół tabletki dziennie, ale ja na razie nie chcę tego brać dlatego spróbowałam najpierw castagnus i zrobiłam sobie na te 90 dni przerwę od gina. Niestety nie przyniosło to w moim przypadku rezultatu w postaci ciąży, więc wróciłam do gina i będę brać CLO, zobaczymy co będzie... U mnie to największa lipa jest z tarczycątsh mi się waha cały czas, nie mogę go ustabilizować
![]()
Pajeczko, trzymam kciuki:-) RObiłąś tego testa czy nie????ja sie zasugerowalam plamieniami, ze juz @ przyjdzie chociaz u mnie 1 dzien zawsze byl mega intenswny a teraz tylko ten sluz zabarwiony no zobaczymy we wtorek
U mojej koleżanki podobnie.Druga ciąża - Stosunek przerywany teoretycznie dni niepłodne. A z pierwszym dzidziusiem starali się ok 3 cykli.He kobietki :-):-)
Marzenko - mnie tez zadziwiaja takie "wpadki". My po urodzeniu synka tez sie jakos specjalnie nie zabezpieczalismy i nica moja kolezanka teraz 33 lata - pierwsza ciaza i buch po 3 miesiacach II na tescie... i to ponoc nie udalo im sie wstrzelic w dni plodne...
O rany, Marzena, ja bym tyle nie wytrzymała! mnie to za bardzo stresowało! o przeszkadzało po prostu! a co dopiero ma chłop powiedzieć? dla mnie samej to był stres okropny!Ja sie bzykam z mężem bez zabespieczenia , tzn jakies 8 lat temu przez 2 lata bralam tabletki..... a potem juz nie, czyli od jakis 6 lat kochamy sie bez niczego tzn stosunek przerywany jakies 5 lat a od roku normalnie i dalej nic.......![]()
Wiem, wiem... ;-) ale czasem też dobrze powiedzieć, co leży ma wątrobiewolfhert tak jak pisze Marzenka...czasami należy czuć się źleto jest normalne. Ja też musze sobie czasami troche popłakać... ale te złe chwile zawsze mijają i to jest fajne. Główka do góry
Wiesz no mój chłop sam się na to zdecydował heheh ja juz tabletek brać nie chciałam, w prezerwatywie było dziwnie....O rany, Marzena, ja bym tyle nie wytrzymała! mnie to za bardzo stresowało! o przeszkadzało po prostu! a co dopiero ma chłop powiedzieć? dla mnie samej to był stres okropny!
M się śmieje, że pewnie właśnie żołnierzyki walczą o to, który pierwszy może wejść do jajeczka, i dlatego mam takie odczucia![]()