R
RiSiA
Gość
nigdy raz tylko mialam lekkie plamienia, ale w 16 dc a teraz normalnie w terminie @. Zobacze co sie bedzie działo w następnych dniach, ale na razie lekow nie biore
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hm..... ja tam nic nie mówienigdy raz tylko mialam lekkie plamienia, ale w 16 dc a teraz normalnie w terminie @. Zobacze co sie bedzie działo w następnych dniach, ale na razie lekow nie biore
to czekamy do wtorku...

oczywiscie ze jest sens!!!! jesli jestes w ciąży wyjdzie ci napewno! po takim czasie wieczorem mozna spokojnie zrobic!!!!!!!!mam mam , ale chyba raczej nie ma sensu robic go wieczorem

pajkaa - tyle dni po terminie to i wieczorem powinno zadzialac...ja tam trzymam kciuki

Tym bardziej jestem za tym ze to ciąża!!! Jeśli właśnie jesteś w okresie miesiączki (patrząc na poprzedni cykl) to te plamiena pojawily sie zamiast okresu czyli fasolka jak nicGosiu jakby patrzec na poprzedni cykl to @ spoznia mi sie 2 dzien a 2 dni mam te dziwne plamienia
wiec testu robic nie bede zobacze jak sie potoczy sprawa z plamieniami a jak cos to lekarke mam we wtorek to sie okarze jak do wtorku nie dostane normalnej @ to zrobie testa przed lekarzem

moja kolezanka miala tak dokladnie w dni kiedy okres miala miec 

tak tak..... mi tez gin opowiadał ze miał kiedys pacjentke co pęcherzyk mial 16mm i mowil ze nic z tego w tym cyklu a ona przyszla za 2 tyg ze jest w ciązy......Marzenko , ale nie miałoby z czego byc dzidzi. Po pierwsze lekarka powiedziała, ze nie było pęcherzyka dominującego wiec nie moze bic ciąży, po drugie tescior był negatywny a po trzecie przytulalusmy sie w tym miesiacu tylko 2 razy wiec naprawde nie ma z czego byc fasolki