Na moje oko ok, ale i tak radzę ci iść do ginka bo każdy je inaczej interpretuje- wierz mi sama się przekonałam. Dwóch mówiła ,że dobre a trzeci (czyli pierwszy z trzech) powiedział że zostało tylko in vitro.;-)Mam wyniki mojego M:
objętość 1,3ml
czas upłynniania 40min
liczba plemników w ml 140mln/ml
liczba plemników w ejakulacie 182 mln
rych postepowy szybki 80%
wolny 5%
w miejscu 5%
brak ruchu 10%
Plemniki o budowie prawidłowej 83%
Czy ktoś mi zinterpretuje te wyniki?
Z góry dziękuję!!!
reklama
Mam wyniki mojego M:
objętość 1,3ml
czas upłynniania 40min
wolny 5%
w miejscu 5%
brak ruchu 10%
Z góry dziękuję!!!
Witam :-) według mnie to są bardzo dobre wyniki

Boję się spróbować IUI. Ile możesz mieć takich prób? Ale najgorsza jest psychika, nastrajasz się i nic- właśnie tego się najbardziej boję. Mój M twierdzi, że jak mamy jedno dziecko to jest dobrze, ale i tak wiem że chciałby też małego bąbelka i tylko mnie pociesza. Tak samo mówi mój gin- twierdzi, że ma przestać zależeć nawet twierdzi, że to tkwi w psychice. Wiecie ja już próbowałam nawet wyjazdów w te dni na jakieś wakacje czy urlop i nic. Zwariować można.![]()
Moja Gin tez mówi żeby przestać o tym myśleć, że to pomaga .... ale jak to zrobić?
R
RiSiA
Gość
Mam wyniki mojego M:
objętość 1,3ml
czas upłynniania 40min
wolny 5%
w miejscu 5%
brak ruchu 10%
Z góry dziękuję!!!
Kochana bardzo dobre wyniki
Witajcie Kochane :-)
Ale tu pustki
Nadrobiłam co napisałyście, bo tak dużo tego to nie było
Lolitko Pamiętaj że jesteśmy z Tobą całymi serduszkami :***
A ja miałam monitoring w zeszły poniedziałek i były ładne dwa pęchole 17 i 18 mmteraz czekam na....
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam za Was Wszystkie kciukasy! 3majcie się cieplusio![]()
no to trzymam kciuki.
U mnie juz po wszystkim owulka była a mysmy ją znowu przeoczyli

Kochana nie wiedziałam że macie już dzieckoBoję się spróbować IUI. Ile możesz mieć takich prób? Ale najgorsza jest psychika, nastrajasz się i nic- właśnie tego się najbardziej boję. Mój M twierdzi, że jak mamy jedno dziecko to jest dobrze, ale i tak wiem że chciałby też małego bąbelka i tylko mnie pociesza. Tak samo mówi mój gin- twierdzi, że ma przestać zależeć nawet twierdzi, że to tkwi w psychice. Wiecie ja już próbowałam nawet wyjazdów w te dni na jakieś wakacje czy urlop i nic. Zwariować można.![]()

Mój M za bardzo nie chciał IUI to ja bardziej naciskam bo nie chce już czekać i umówiliśmy się że jeśli wkrótce nie zajdę to spróbujemy tak.Można kilka razy podchodzić nie ma tu jakiś ograniczeń.W jakim wieku jest wasze malenstwo i jak długo się staraliście?
To trzymamy kciukiWitajcie Kochane :-)
Ale tu pustki
Nadrobiłam co napisałyście, bo tak dużo tego to nie było
Lolitko Pamiętaj że jesteśmy z Tobą całymi serduszkami :***
A ja miałam monitoring w zeszły poniedziałek i były ładne dwa pęchole 17 i 18 mmteraz czekam na....
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam za Was Wszystkie kciukasy! 3majcie się cieplusio![]()

Kiedy testujesz?
To są bardzo dobre wyniki.Mam wyniki mojego M:
objętość 1,3ml
czas upłynniania 40min
wolny 5%
w miejscu 5%
brak ruchu 10%
Z góry dziękuję!!!

Jedynie to co podkreśliłaś na czerwono czyli objętość wg norm to 2ml a upłynnienie do 30 min jest prawidłowo.Ale przy takiej ilości 140mln i takiej ruchliwości i budowie to chyba nic nie znaczy.Mój M w badaniu miał objętość 1,9 ml ale to przez stres jakoś tak mało tego było.
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Dziewczynki bardzo dziękuję, tak podejrzewałam, ale nie byłam pewna.
Teraz tylko pytanie czemu ciągle nie ma brzuszka, skoro wyniki u mnie nie są najgorsze u niego dobre a my 3 rok czekamy na cu, a od 11 cykli walczymy na maksa.
Aaaaaaaaaaaa doczekamy się!!!
Od przyszłego cyklu jadę na clo - zobaczymy co z tego wyjdzie!!!
Jeszcze raz Dziękuję!!!
Teraz tylko pytanie czemu ciągle nie ma brzuszka, skoro wyniki u mnie nie są najgorsze u niego dobre a my 3 rok czekamy na cu, a od 11 cykli walczymy na maksa.
Aaaaaaaaaaaa doczekamy się!!!
Od przyszłego cyklu jadę na clo - zobaczymy co z tego wyjdzie!!!
Jeszcze raz Dziękuję!!!
Eve84
2 lata przerwy.....
Agniesiar wyniki super! ilość plemników i budowa imponujące!!!!!!!!!
)))))))))))
Pozdrowionka dla wszystkich dziewczynek!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Agniesiar wyniki super! ilość plemników i budowa imponujące!!!!!!!!!)))))))))))
Cze Ewcia - a co u Ciebie???
Jak wasze sprawy sie przedstawiają??
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Ewuniu jak mam rozumieć ten zapisek u ciebie "nareszcie"????
reklama
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Hej dziewczynki podczytuję ten wątek jak kilka innych. Obecnie marzę o maluszku, tylko wiecie jest wiele wątpliwości, wiadomo, że kobieta, która zachodzi w ciążę niestety nie będzie mogła długo pracować, potem wychowanie dziecka. A tu tyle zobowiązań finansowych mamy nadzieję, że sobie poradzimy gdy pojawi się w brzuszku fasolka.
Buziaki
Buziaki
Podziel się: