Black_Opal
Fanka BB :)
Staraliśmy się tak intensywnie od marca. Myślałam że będzie naturalnie... Sądziłam że to stres i jak pojadę na urlop to będzie git. Potem jeszcze CASTAGNUS ale choć pomógł mi troszkę to nie doprowadził do zafasolkowania. W końcu zrozumiałam, że bez leków się nie uda i zaczęłam CLO. No i w 1 cyklu się udało
No a w ciągu tego cyklu kilkanaście razy płakałam że się nie udało, bo serduszkowanie tylko raz i w ogóle milion powodów wymyślałam. No ale zaczęły się dziwne bóle w dole brzucha. nie czułam takich nigdy. NA okres też się nie zapowiadało specjalnie. Myślałam że się zatrułam pistacjami bo miałam też dosyć luźną kupkę
(sorki za szczerość)
W końcu wczoraj wieczorem zaryzykowałam i zrobiłam test
Nie czekałam na drugą kreskę. Pokazała się od razu
Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA!!!
No i przede wszystkim czekam na Was na sierpnióweczkach
Oczywiście będę tu zaglądać cały czas i mobilizować do walki

No a w ciągu tego cyklu kilkanaście razy płakałam że się nie udało, bo serduszkowanie tylko raz i w ogóle milion powodów wymyślałam. No ale zaczęły się dziwne bóle w dole brzucha. nie czułam takich nigdy. NA okres też się nie zapowiadało specjalnie. Myślałam że się zatrułam pistacjami bo miałam też dosyć luźną kupkę
(sorki za szczerość)W końcu wczoraj wieczorem zaryzykowałam i zrobiłam test
Nie czekałam na drugą kreskę. Pokazała się od razu
Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA!!!No i przede wszystkim czekam na Was na sierpnióweczkach

Oczywiście będę tu zaglądać cały czas i mobilizować do walki