reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Pajeczko - trzymam kciuki - podoba mi sie twój cykl!!!
A ja fatalnie sie czuję po clo, głowa mi pęka w szwach, jeszcze 3 dni brania i mam nadzieję, ze się jakoś unormuje.
A ja fatalnie sie czuję po clo, głowa mi pęka w szwach, jeszcze 3 dni brania i mam nadzieję, ze się jakoś unormuje.
R
RiSiA
Gość
Pajka, widze ze tempka ladnie poszla w gore
dzisiaj lekko w dół ;-)
Pajkaa, sliczna tempka![]()
Pajeczko - trzymam kciuki - podoba mi sie twój cykl!!!
Oj oby z efektem ten wykres byl

agniesiar
Marzymy o II serduszku
Oj oby z efektem ten wykres bylale wątpię zovaczymy dzis mam 23 dc 8 dzien brania lutki i teoretycznie @ powinna przyjsc gdzies 3-5 dni od odstawienia lutli wiec jeszcze jakis tydzin czekania, ale zbytnich nadziei sobie nie robie
Pajeczko - nadzieja umiera ostatnia - owszem nie możesz sie nakręcać i wierzyć bez graniczenie, ale w końcu coś pozytywnego sie dzieje!!!! A to chyba jest najważniejsze - widać, ze idzie to wszystko w dobrym kierunku - nawet jeżeli nie teraz to na pewno już niedługo!!! :-)
skowronek
wiara,nadzieja,miłość
Witam słonecznie,
Mam do Was pytanko, o czym może świadczyć brak śluzu w okresie okołoowulacyjnym? Te dni właśnie się rozpoczęły (11dc/23-25) a tu susza :-
-((wczoraj pojawiło się go tylko troszeczkę i tylko raz w ciągu dnia, był szklisty, przeźroczysty i rozciągliwy-tylko było go tak mało, że trudno go było mocno rozciągnąć). Płynów piję sporo i wcinam wiesiołka...
Czy to może świadczyć o tym, że owulki nie będzie?
(Badania w 2dc FSH-5,53 LH-2,44 Estradiol-53,80)
Mam do Was pytanko, o czym może świadczyć brak śluzu w okresie okołoowulacyjnym? Te dni właśnie się rozpoczęły (11dc/23-25) a tu susza :-
Eve84
2 lata przerwy.....
hej dziewczyny ;-)
U mnie znowu dupa....... tempka dzis spadla, wiec niestety góralka nie przywieźlismy ze sobą.......eh juz trace nadzieje.... mimo ze progesteron był super, mozna by rzec ze ciążowy to i tak wyszla doooopa....

Eve - Buziaaaaaaak

oj mam nadzieje że dzisaj juz lepiej?A ja fatalnie sie czuję po clo, głowa mi pęka w szwach, jeszcze 3 dni brania i mam nadzieję, ze się jakoś unormuje.

Marzenixx przykro mi ,że @ przylazła:-(
Pozdrawiam wszystkie kobitki:-)

a używasz testów owulacyjnych???Witam słonecznie,
Mam do Was pytanko, o czym może świadczyć brak śluzu w okresie okołoowulacyjnym? Te dni właśnie się rozpoczęły (11dc/23-25) a tu susza :--((wczoraj pojawiło się go tylko troszeczkę i tylko raz w ciągu dnia, był szklisty, przeźroczysty i rozciągliwy-tylko było go tak mało, że trudno go było mocno rozciągnąć). Płynów piję sporo i wcinam wiesiołka...
badasz śluz szyjkowy??? czy tylko to są obserwacje zewnętrzne? bywa tak że przy szyjce jest piękny śluz

ja proponuje kupic testy owulacyjne! ;-)
skowronek
wiara,nadzieja,miłość
a używasz testów owulacyjnych???
badasz śluz szyjkowy??? czy tylko to są obserwacje zewnętrzne? bywa tak że przy szyjce jest piękny śluz
[/QUOTE]
2 cykl mirzę temkę, w poprzednim robiłam również testy owulacyjne (przez 4dni był dodatni). Uczę się badać szyjkę, ale niestety i tam jakoś sucho...Wczoraj zrobiłam test owul. i były 2 słabe kreseczki o jednakowym kolorze-nie wiem czy to jest wynik pozytywny czy negatywny.

[/QUOTE]
2 cykl mirzę temkę, w poprzednim robiłam również testy owulacyjne (przez 4dni był dodatni). Uczę się badać szyjkę, ale niestety i tam jakoś sucho...Wczoraj zrobiłam test owul. i były 2 słabe kreseczki o jednakowym kolorze-nie wiem czy to jest wynik pozytywny czy negatywny.
Eve84
2 lata przerwy.....
skowronku no może być tak że w tym cyklu masz zaburzony śluz ?
a co do testów owu to powtórz dzisiaj o tej samej porze co poprzedni (pamiętaj że nie z porannego moczu!) a test jest wtedy dodatni jeżeli testowa jest taka sama lub mocniejsza od kontrolnej!
a jak teraz twoja temp wygląda? prowadzisz gdzieś cykl?
a co do testów owu to powtórz dzisiaj o tej samej porze co poprzedni (pamiętaj że nie z porannego moczu!) a test jest wtedy dodatni jeżeli testowa jest taka sama lub mocniejsza od kontrolnej!
a jak teraz twoja temp wygląda? prowadzisz gdzieś cykl?
reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Witaj Ewuniu - co u Ciebie słychać?
Jeśli chodzi o mnie to nadal głowa mnie boli, troszkę mniej, ale nadal.
Jeśli chodzi o mnie to nadal głowa mnie boli, troszkę mniej, ale nadal.
Podziel się: