Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pajka, widze ze tempka ladnie poszla w gore
Pajkaa, sliczna tempka![]()
Pajeczko - trzymam kciuki - podoba mi sie twój cykl!!!
A ja fatalnie sie czuję po clo, głowa mi pęka w szwach, jeszcze 3 dni brania i mam nadzieję, ze się jakoś unormuje.
ale wątpię zovaczymy dzis mam 23 dc 8 dzien brania lutki i teoretycznie @ powinna przyjsc gdzies 3-5 dni od odstawienia lutli wiec jeszcze jakis tydzin czekania, ale zbytnich nadziei sobie nie robieOj oby z efektem ten wykres bylale wątpię zovaczymy dzis mam 23 dc 8 dzien brania lutki i teoretycznie @ powinna przyjsc gdzies 3-5 dni od odstawienia lutli wiec jeszcze jakis tydzin czekania, ale zbytnich nadziei sobie nie robie
hej dziewczyny ;-)
U mnie znowu dupa....... tempka dzis spadla, wiec niestety góralka nie przywieźlismy ze sobą.......eh juz trace nadzieje.... mimo ze progesteron był super, mozna by rzec ze ciążowy to i tak wyszla doooopa....
ej ty pesymistko no mam ochotę cię sklepać za tego posta! 
)
Eve - Buziaaaaaaak

oj mam nadzieje że dzisaj juz lepiej?A ja fatalnie sie czuję po clo, głowa mi pęka w szwach, jeszcze 3 dni brania i mam nadzieję, ze się jakoś unormuje.

Marzenixx przykro mi ,że @ przylazła:-(
Pozdrawiam wszystkie kobitki:-)
Marzenka jeszcze nie ma @ :-)a używasz testów owulacyjnych???Witam słonecznie,
Mam do Was pytanko, o czym może świadczyć brak śluzu w okresie okołoowulacyjnym? Te dni właśnie się rozpoczęły (11dc/23-25) a tu susza :--((wczoraj pojawiło się go tylko troszeczkę i tylko raz w ciągu dnia, był szklisty, przeźroczysty i rozciągliwy-tylko było go tak mało, że trudno go było mocno rozciągnąć). Płynów piję sporo i wcinam wiesiołka...
Czy to może świadczyć o tym, że owulki nie będzie?
(Badania w 2dc FSH-5,53 LH-2,44 Estradiol-53,80)