reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Pajka, widze ze tempka ladnie poszla w gore

dzisiaj lekko w dół ;-)
Pajkaa, sliczna tempka :tak:

Pajeczko - trzymam kciuki - podoba mi sie twój cykl!!!

A ja fatalnie sie czuję po clo, głowa mi pęka w szwach, jeszcze 3 dni brania i mam nadzieję, ze się jakoś unormuje.

Oj oby z efektem ten wykres byl :tak: ale wątpię zovaczymy dzis mam 23 dc 8 dzien brania lutki i teoretycznie @ powinna przyjsc gdzies 3-5 dni od odstawienia lutli wiec jeszcze jakis tydzin czekania, ale zbytnich nadziei sobie nie robie

Oj oby z efektem ten wykres byl :tak: ale wątpię zovaczymy dzis mam 23 dc 8 dzien brania lutki i teoretycznie @ powinna przyjsc gdzies 3-5 dni od odstawienia lutli wiec jeszcze jakis tydzin czekania, ale zbytnich nadziei sobie nie robie

Pajeczko - nadzieja umiera ostatnia - owszem nie możesz sie nakręcać i wierzyć bez graniczenie, ale w końcu coś pozytywnego sie dzieje!!!! A to chyba jest najważniejsze - widać, ze idzie to wszystko w dobrym kierunku - nawet jeżeli nie teraz to na pewno już niedługo!!! :-)

Witam słonecznie,
Mam do Was pytanko, o czym może świadczyć brak śluzu w okresie okołoowulacyjnym? Te dni właśnie się rozpoczęły (11dc/23-25) a tu susza :-:)-((wczoraj pojawiło się go tylko troszeczkę i tylko raz w ciągu dnia, był szklisty, przeźroczysty i rozciągliwy-tylko było go tak mało, że trudno go było mocno rozciągnąć). Płynów piję sporo i wcinam wiesiołka...
Czy to może świadczyć o tym, że owulki nie będzie?
(Badania w 2dc FSH-5,53 LH-2,44 Estradiol-53,80)

hej dziewczyny ;-)
U mnie znowu dupa....... tempka dzis spadla, wiec niestety góralka nie przywieźlismy ze sobą.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: eh juz trace nadzieje.... mimo ze progesteron był super, mozna by rzec ze ciążowy to i tak wyszla doooopa....
:confused2: ej ty pesymistko no mam ochotę cię sklepać za tego posta! :)laugh2::laugh2::laugh2:)

Eve - Buziaaaaaaak

A ja fatalnie sie czuję po clo, głowa mi pęka w szwach, jeszcze 3 dni brania i mam nadzieję, ze się jakoś unormuje.
oj mam nadzieje że dzisaj juz lepiej? :sorry:
Marzenixx przykro mi ,że @ przylazła:-(
Pozdrawiam wszystkie kobitki:-)
:sorry: Marzenka jeszcze nie ma @ :-)

Witam słonecznie,
Mam do Was pytanko, o czym może świadczyć brak śluzu w okresie okołoowulacyjnym? Te dni właśnie się rozpoczęły (11dc/23-25) a tu susza :-:)-((wczoraj pojawiło się go tylko troszeczkę i tylko raz w ciągu dnia, był szklisty, przeźroczysty i rozciągliwy-tylko było go tak mało, że trudno go było mocno rozciągnąć). Płynów piję sporo i wcinam wiesiołka...
Czy to może świadczyć o tym, że owulki nie będzie?
(Badania w 2dc FSH-5,53 LH-2,44 Estradiol-53,80)
a używasz testów owulacyjnych???
badasz śluz szyjkowy??? czy tylko to są obserwacje zewnętrzne? bywa tak że przy szyjce jest piękny śluz :sorry:
ja proponuje kupic testy owulacyjne! ;-)

a używasz testów owulacyjnych???
badasz śluz szyjkowy??? czy tylko to są obserwacje zewnętrzne? bywa tak że przy szyjce jest piękny śluz :sorry:
ja proponuje kupic testy owulacyjne! ;-)
[/QUOTE]
2 cykl mirzę temkę, w poprzednim robiłam również testy owulacyjne (przez 4dni był dodatni). Uczę się badać szyjkę, ale niestety i tam jakoś sucho...Wczoraj zrobiłam test owul. i były 2 słabe kreseczki o jednakowym kolorze-nie wiem czy to jest wynik pozytywny czy negatywny.

skowronku no może być tak że w tym cyklu masz zaburzony śluz ?
a co do testów owu to powtórz dzisiaj o tej samej porze co poprzedni (pamiętaj że nie z porannego moczu!) a test jest wtedy dodatni jeżeli testowa jest taka sama lub mocniejsza od kontrolnej!
a jak teraz twoja temp wygląda? prowadzisz gdzieś cykl?

reklama
Do góry