Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a u mnie ok może od jutra zaczne M. męczyć))
we wtorek byłam u gina - torbiel sie wchłoneła a na lewym mam sporo pęcherzyków z czego 2 dominujące 14 i 12 mm w 9 dc a dzis 11 dc
więc owu powinna być jakoś w pon
Wcale nie musiałam na tą drugą czekać, od razu się pojawiła! Nie była tak mocna jak kontrolna ale to bez znaczenia.

wielkie gratulacje!!!!!:-):-):-)witajcie kochane :-)
przesyłam wam całą masę świeżych fluidków ********************************************************************************************************************************************************************************
wczoraj wieczorem ujrzałam ii na teście :-d wcale nie musiałam na tą drugą czekać, od razu się pojawiła! Nie była tak mocna jak kontrolna ale to bez znaczenia.
Dziś byłam na becie i wynik 238
Jestem megaśnie szczęśliwa! No i chcę wykrzyczeć głośno wszystkim dziewuszkom, żeby nie bać się clo!!!
Witajcie Kochane :-)
Przesyłam Wam całą masę świeżych fluidków ********************************************************************************************************************************************************************************
Wczoraj wieczorem ujrzałam II na teścieWcale nie musiałam na tą drugą czekać, od razu się pojawiła! Nie była tak mocna jak kontrolna ale to bez znaczenia.
Dziś byłam na becie i wynik 238
Jestem MEGAŚNIE szczęśliwa! No i chcę wykrzyczeć głośno wszystkim Dziewuszkom, żeby nie bać się CLO!!!