Patrszja
Fanka BB :)
zycze Ci pozytywnego testuJa tez dziś testowałam nie potrafiłam się powstrzymać No i wyszedł minusik ale pocieszam się tym ze test robiłam późnym popludniem No i u mnie do okresu 6 dni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zycze Ci pozytywnego testuJa tez dziś testowałam nie potrafiłam się powstrzymać No i wyszedł minusik ale pocieszam się tym ze test robiłam późnym popludniem No i u mnie do okresu 6 dni
a ilu dniowe masz cykle?Ja tez dziś testowałam nie potrafiłam się powstrzymać No i wyszedł minusik ale pocieszam się tym ze test robiłam późnym popludniem No i u mnie do okresu 6 dni
moze, chodz tak sobie mysle ze w tym miesiacu nie zauważyłam śluzu płodnego, w połowie cyklu miałam lekkie plamienia przeszły później na brązowe i znikłyWiec może nam się uda![]()
ja niestety go niezauwazyłamJa powiem ci tak miałam okres 17 i trwał niecałe 3 dni 23 już odczułam śluz i żeśmy się starali ale u mnie było dużo śluzu właśnie ten typowy płodny jak białko kurze
No tak to prawdaAle dziewczyny się wypowiadały ze owulacja może wystąpić nawet jeśli nie zauważymy u siebie śluzu wiec wiesz różnie może być