Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja 14lutego, zobaczymy co przyniosą kolejne dni... :-/Ja ostatnio tez miałam miesiączkę 16 luty staram się pół roku ale jeszcze za wcześniej na testy .. niestety tez mam małe nadzieje niby bolały mnie piersi ale już coraz mniej , brzuch mnie od tygodnia pobolewa ale bardzo delikatnie i nie dały czas
Mamy ten sam termin. Chodź mi dzisiaj tak gorąco, więc podejrzewam że lada chwilka będę miała miesiączkę.To co 2 dni przed spodziewanym okresie test może być negatywny. A można być w ciąży? Ja również z mężem się staramy o dzidziusia i 15/03 mam okres dostać. Dzisiaj z rana zrobiłam test i negatywny
A ja jak siku robiłam to lekko różowy papier był. Więc pewnie już okresMamy ten sam termin. Chodź mi dzisiaj tak gorąco, więc podejrzewam że lada chwilka będę miała miesiączkę.
Ja robiłam dwa testy które podobno są zalane ale pozytywne ju tak bardzo się cieszyłam a tu szybko mnie z błędu wyprowadziły dziewczyny no nic poczekam do środy albo jutra i znów zrobięNo ja 14lutego, zobaczymy co przyniosą kolejne dni... :-/
tez mi się tak wydajeTo zrób w poniedziałek test. Ale jak pozytywne wyszły to chyba może coś jest? Bo jakby były zlane miałam tak to nic nie wyszło, ani 1 ani 2 kreski, że test nie ważny. Najgorsze, że się myśli o tym cały czas. A myślałam, że już się uda. No trudno. Tylko dziwne jakbym dzisiaj okres dostała, zawsze to się spóźniał nigdy wcześniej. Ale brzuch już parę dni pobolewa .