reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Ja tak, w tym miesiącu też w tym czasie miałam podobne kłucia. Ale z tego co czytałam to jedne mają tak i jest potem ciąża a drugie na @ więc ciężka sprawa z tymi jajnikami. Najlepiej zaczekaj do terminu @!

Ciężko powiedzieć dlaczego tak to wygląda. Poczekaj jeszcze kilka dni i zobaczysz co się stanie. Ja to mam czasami taki napięty jakby miała mi skóra pęknąć!
Kochana ja czułam straszny ból prawego jajnika 2 i 3dc później było ok i od przed wczoraj pobolewaja raz mocniej raz słabiej i raz jeden raz drugi. To jest mój pierwszy cykl z odczuwaniem jajników

Wcześniej nigdy nie odczuwalam jajników i żadnych objawów przed @ ani w jej trakcie.
U mnie do tego dochodzi ból piersi ok 6 dni po owu..
Ale to już akurat znam z poprzedniego cyklu :/ zawsze mnie bolało 2 dni przed @ A od pewnego czasu już tydzień przed @

reklama
Jeśli wyjdzie mi negatywny test i nadal nie będzie miesiączki lub będzie blada kreska to zatestuje z Tobą 6 lub 7 czerwca. Żeby było Ci raźniej. Wcześniej nie chce testować bo się boję że zobaczę jedna kreskę albo okres przyjdzie tak jak w poprzednim cyklu na 38dc. Dlatego do pierwszego testu czekam aż do 39dc bo jeśli @nie będzie to jest jeszcze większą nadzieja ze się udało niż na dzień dzisiejszy.

Dzisiaj mam 32dc i wczoraj miałam średni ból lewego jajnika. I cały czas uczucie mokrosci jak bym @ już dostała A jej nie mam. Ten cykl naprawdę zrobił mi dużo nadziei że się udało i mam nadzieję że tym razem się nie rozczaruje.

U mnie do tego dochodzi ból piersi ok 6 dni po owu..
Ale to już akurat znam z poprzedniego cyklu :/ zawsze mnie bolało 2 dni przed @ A od pewnego czasu już tydzień przed @
Aha nie no ja bólu piersi nie czuje czasami tylko takie mrowienie i nic poza tym.

Boże jakia wstalam Połamana piersi zaczęły boleć, plamienia brak pewnie jutro [emoji37]na wyjeździe sie rozchula, bialego sluzu sporo

Nie nastawiam się bo w poprzednim też tak miałam że dopiero na 3 dzień od odstawienia luteiny dostałam @a odstawilam w pon wieczorem więc dziś jest 3 dzień więc spokojnie daje @jej czas do jutra[emoji21][emoji21]a dziś mam 29dc a mam cykle tak mniej więcej 27-28 dni

reklama
Dziś wyjeżdżam do piątku i bilam się z myślami czy wziąść testy ale nie zabieram będzie co ma być, czuję się dziś jak. Na @wiec nie ma co się rozczarować
Zazdroszczę takiego podejścia.

Ja jestem w tym cyklu nastawiona i pewnie będzie rozczarowanie ale mnie to zawsze spotykają zle rzeczy.

Mimo wszystko będzie mi smutno jak @ przyjdzie. Mam nadzieję że te pobolewanie jajników u mnie świadczą i wczesnej ciazy. Ale to się okaże za 7 dni.

Do góry