reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

Wiesz kochana to też moje pierwsze dzidzi bardzo go pragnę i chcialbym tu i teraz, płacze często i nienawidzę @kiedy się zbliża. Ale staram się zachować kontrolę nad sama sobą bo bym zwariowała, czeka chodź ciągle w głowie pełno myśli i płacz na końcu nosa bo mi się nie udało, ale wierzę i modlę się że kiedyś nadejdzie ten dzien i zobaczę te dwie kreski i będę wtedy najszczesliwsza na świecie[emoji177]teraz boję się testować bo czuje się dziwnie i raczej to okresowe objawy ale wiadomo nadzieja umiera osttsnia więc do kiedy nie zob czerwonej plamki na papierze to będę myśleć że może jednak

reklama
Wiesz kochana to też moje pierwsze dzidzi bardzo go pragnę i chcialbym tu i teraz, płacze często i nienawidzę @kiedy się zbliża. Ale staram się zachować kontrolę nad sama sobą bo bym zwariowała, czeka chodź ciągle w głowie pełno myśli i płacz na końcu nosa bo mi się nie udało, ale wierzę i modlę się że kiedyś nadejdzie ten dzien i zobaczę te dwie kreski i będę wtedy najszczesliwsza na świecie[emoji177]teraz boję się testować bo czuje się dziwnie i raczej to okresowe objawy ale wiadomo nadzieja umiera osttsnia więc do kiedy nie zob czerwonej plamki na papierze to będę myśleć że może jednak
Doskonale Cię rozumiem.
Ja 3 razy poronilam rok po roku. I też bardzo pragnę mieć dzidziusia.

W tym cyklu pewnie też jak dostanę jednak tej @ to też pewnie będę ryczec ze się nie udało. A naprawdę nastawilam się że się udało.

Gdybym miała pewność że te plamienia w 14dc oznaczały owu to bym już zatestowala ale nie mam pewności dlatego czekam jeszcze tydzień. Wcześniej nie robię bo myśl o jednej kreskę mnie paraliżuje.

Kochana A jak u Ciebie dostałaś @?

Ja też mam taką nadzieję że się w końcu udało ale tego się dowiem minimum za tydzień jeśli miesiączka nie przyjdzie.
No właśnie nie a powinnam mieć 27/28. Ale już mnie boli jak na okres. Może opóźnienie przez luteine?

No właśnie nie a powinnam mieć 27/28. Ale już mnie boli jak na okres. Może opóźnienie przez luteine?
Nie wiem ale jak ja zazywalam luteine to okres przychodzi nawet w trakcie jej brania.

Nie wydaje mi się żeby luteina opóźnila okres. Ja nie które dziewczyny biorą nawet na uregulowanie okresu i na wywołanie więc raczej nie może chamowac @

Dziewczyny dawno temu brałam luteine i jak ma przyjść to nawet przyjdzie w trakcie jej brania.

Nie które dziewczyny biorą ja 3 miesiące na wyregulowanie okresu.

Naprawdę pierwsze słyszę od was że luteina wam powoduje opóźnienie miesiączki. Prędzej bym powiedziała że wtedy okres będzie w terminie lub o parę dni szybciej ale nigdy nie później.

Kiedyś brałam luteine ale niestety nie powiem wam w jakich dniach cyklu bo nie pamiętam. Ale też brałam na wywołanie okresu i przychodziła najpóźniej na drugi dzień A najwcześniej już po 1 tabletce.

Teraz wyszłam z założenia że jak się spóźnia okres to nie ma co go wywoływać bo jak ma przyjść sam to przyjdzie. Chyba że okres nie pojawia się 2-3 miesiące to wtedy bym wywolywala. A tak to czekam bo bez sens branie leków jeśli okres przyjdzie sam A mnie zawsze brzuch bolał jak to wywolywalam. A jak sam przychodzi to mi nic nie dolega. Czuje się normalnie.

No ja nie ma wywołanie czy coś tam Innego tylko miało być pomocne żeby zajść w ciążę, dr powiedziała że jak odloze luteine to do dwóch dni przychodzi @
Dziewczyny dawno temu brałam luteine i jak ma przyjść to nawet przyjdzie w trakcie jej brania.

Nie które dziewczyny biorą ja 3 miesiące na wyregulowanie okresu.

Naprawdę pierwsze słyszę od was że luteina wam powoduje opóźnienie miesiączki. Prędzej bym powiedziała że wtedy okres będzie w terminie lub o parę dni szybciej ale nigdy nie później.

Kiedyś brałam luteine ale niestety nie powiem wam w jakich dniach cyklu bo nie pamiętam. Ale też brałam na wywołanie okresu i przychodziła najpóźniej na drugi dzień A najwcześniej już po 1 tabletce.

Teraz wyszłam z założenia że jak się spóźnia okres to nie ma co go wywoływać bo jak ma przyjść sam to przyjdzie. Chyba że okres nie pojawia się 2-3 miesiące to wtedy bym wywolywala. A tak to czekam bo bez sens branie leków jeśli okres przyjdzie sam A mnie zawsze brzuch bolał jak to wywolywalam. A jak sam przychodzi to mi nic nie dolega. Czuje się normalnie.

No ja nie ma wywołanie czy coś tam Innego tylko miało być pomocne żeby zajść w ciążę, dr powiedziała że jak odloze luteine to do dwóch dni przychodzi @
Wiem że bierzesz luteine aby pomogła zajść w ciążę ale jeśli mimo brania luteiny nie zachodzisz w ciążę i ja odstawisz tak jak lekarz kazał to @ powinna być niemal od razu bo ona powoduje wywołanie okresu jeśli nie ma ciąży. Rozumiesz o co mi chodzi?

reklama
Tak tak więc dziś tak naprawdę drugi dzień bez luteiny a on mówił że do dwóch dni powinna przyjść @

Do góry