Wiesz kochana to też moje pierwsze dzidzi bardzo go pragnę i chcialbym tu i teraz, płacze często i nienawidzę @kiedy się zbliża. Ale staram się zachować kontrolę nad sama sobą bo bym zwariowała, czeka chodź ciągle w głowie pełno myśli i płacz na końcu nosa bo mi się nie udało, ale wierzę i modlę się że kiedyś nadejdzie ten dzien i zobaczę te dwie kreski i będę wtedy najszczesliwsza na świecie[emoji177]teraz boję się testować bo czuje się dziwnie i raczej to okresowe objawy ale wiadomo nadzieja umiera osttsnia więc do kiedy nie zob czerwonej plamki na papierze to będę myśleć że może jednak
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Doskonale Cię rozumiem.Wiesz kochana to też moje pierwsze dzidzi bardzo go pragnę i chcialbym tu i teraz, płacze często i nienawidzę @kiedy się zbliża. Ale staram się zachować kontrolę nad sama sobą bo bym zwariowała, czeka chodź ciągle w głowie pełno myśli i płacz na końcu nosa bo mi się nie udało, ale wierzę i modlę się że kiedyś nadejdzie ten dzien i zobaczę te dwie kreski i będę wtedy najszczesliwsza na świecie[emoji177]teraz boję się testować bo czuje się dziwnie i raczej to okresowe objawy ale wiadomo nadzieja umiera osttsnia więc do kiedy nie zob czerwonej plamki na papierze to będę myśleć że może jednak
Ja 3 razy poronilam rok po roku. I też bardzo pragnę mieć dzidziusia.
W tym cyklu pewnie też jak dostanę jednak tej @ to też pewnie będę ryczec ze się nie udało. A naprawdę nastawilam się że się udało.
Gdybym miała pewność że te plamienia w 14dc oznaczały owu to bym już zatestowala ale nie mam pewności dlatego czekam jeszcze tydzień. Wcześniej nie robię bo myśl o jednej kreskę mnie paraliżuje.
Mamcia_86
No właśnie nie a powinnam mieć 27/28. Ale już mnie boli jak na okres. Może opóźnienie przez luteine?Kochana A jak u Ciebie dostałaś @?
Ja też mam taką nadzieję że się w końcu udało ale tego się dowiem minimum za tydzień jeśli miesiączka nie przyjdzie.
Ja mam to samo. Wczoraj powinna być @ ale luteina robi swoje, w tamtym cyklu było to samo... U Ciebie też były takie opóźnienia po luteinie wcześniej?
No właśnie nie a powinnam mieć 27/28. Ale już mnie boli jak na okres. Może opóźnienie przez luteine?
młoda1994
Nie wiem ale jak ja zazywalam luteine to okres przychodzi nawet w trakcie jej brania.No właśnie nie a powinnam mieć 27/28. Ale już mnie boli jak na okres. Może opóźnienie przez luteine?
Nie wydaje mi się żeby luteina opóźnila okres. Ja nie które dziewczyny biorą nawet na uregulowanie okresu i na wywołanie więc raczej nie może chamowac @
młoda1994
Dziewczyny dawno temu brałam luteine i jak ma przyjść to nawet przyjdzie w trakcie jej brania.
Nie które dziewczyny biorą ja 3 miesiące na wyregulowanie okresu.
Naprawdę pierwsze słyszę od was że luteina wam powoduje opóźnienie miesiączki. Prędzej bym powiedziała że wtedy okres będzie w terminie lub o parę dni szybciej ale nigdy nie później.
Kiedyś brałam luteine ale niestety nie powiem wam w jakich dniach cyklu bo nie pamiętam. Ale też brałam na wywołanie okresu i przychodziła najpóźniej na drugi dzień A najwcześniej już po 1 tabletce.
Teraz wyszłam z założenia że jak się spóźnia okres to nie ma co go wywoływać bo jak ma przyjść sam to przyjdzie. Chyba że okres nie pojawia się 2-3 miesiące to wtedy bym wywolywala. A tak to czekam bo bez sens branie leków jeśli okres przyjdzie sam A mnie zawsze brzuch bolał jak to wywolywalam. A jak sam przychodzi to mi nic nie dolega. Czuje się normalnie.
Naprawdę pierwsze słyszę od was że luteina wam powoduje opóźnienie miesiączki. Prędzej bym powiedziała że wtedy okres będzie w terminie lub o parę dni szybciej ale nigdy nie później.
Kiedyś brałam luteine ale niestety nie powiem wam w jakich dniach cyklu bo nie pamiętam. Ale też brałam na wywołanie okresu i przychodziła najpóźniej na drugi dzień A najwcześniej już po 1 tabletce.
Teraz wyszłam z założenia że jak się spóźnia okres to nie ma co go wywoływać bo jak ma przyjść sam to przyjdzie. Chyba że okres nie pojawia się 2-3 miesiące to wtedy bym wywolywala. A tak to czekam bo bez sens branie leków jeśli okres przyjdzie sam A mnie zawsze brzuch bolał jak to wywolywalam. A jak sam przychodzi to mi nic nie dolega. Czuje się normalnie.
No ja nie ma wywołanie czy coś tam Innego tylko miało być pomocne żeby zajść w ciążę, dr powiedziała że jak odloze luteine to do dwóch dni przychodzi @
Dziewczyny dawno temu brałam luteine i jak ma przyjść to nawet przyjdzie w trakcie jej brania.
młoda1994
Wiem że bierzesz luteine aby pomogła zajść w ciążę ale jeśli mimo brania luteiny nie zachodzisz w ciążę i ja odstawisz tak jak lekarz kazał to @ powinna być niemal od razu bo ona powoduje wywołanie okresu jeśli nie ma ciąży. Rozumiesz o co mi chodzi?No ja nie ma wywołanie czy coś tam Innego tylko miało być pomocne żeby zajść w ciążę, dr powiedziała że jak odloze luteine to do dwóch dni przychodzi @
reklama