• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranie się

Spróbuj zainwestować w testy owulacyjne, bo aplikacja nie zawsze się sprawdza.
Jestem w Irlandii i nie wiem nawet jak zapytać o to...
Nie wiem co się dzieje spóźnia mi się okres już 2 dzień niby powinnam mieć wczoraj
. Czekalam do dzisiaj i nic. Wczoraj robiłam 2 testy i wyszły negatywnie. Piersi mnie bardzo bolą i nie wiem sama już co myśleć :)

reklama
Mam 2 aplikacje to na jednej powinnam okres dostać wczoraj a na drugiej, że dzisiaj, a zazwyczaj dostawałam rano... No nic czekam
Screenshot_20200614_111406_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

Ale to na początku jak instalowałam ta aplikacje trzeba było zaznaczyć ostatni dzień miesiączki i po poronieniu zawsze mialam okres jak było zaznaczone
Pokaże Ci moja ostatnia miesiączkę, te zaznaczone to dni płodne no i teraz powinnam mieć ale nie mam.
17.05 miałam ostatnia miesiączkę
Na jakiej zasadzie działa ta aplikacja? Zaznaczasz sluz, temperaturę?
Screenshot_20200614_132106_maybebaby.getpregnant.getbaby.flo.jpeg
Screenshot_20200614_132049_maybebaby.getpregnant.getbaby.flo.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Pokaże ci moje dwa cykle po odstawieniu od piersi. Pierwszy 31dni, drugi 24.
Widac skok, co prawda troche odpuszczam notowanie śluzu bo mam go niewiele.
I tak jesli jest skok i sluz to mozna przypuszczać ze była owulacja, jesli nie byłoby skoku byłby to cykl bezowulacyjny .
Akurat dobrze ci sie składa bo powinno sie zacząć mierzenie w pierwszy dzien okresu.
A co do termometru mozesz użyć zwykły w ustachimage.jpegimage.jpegvimage.jpegimage.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry