reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Martilla Twoje wykresy nie są ładne nie dlatego że tempka jest 36.2, tylko dlatego że nie masz wyraźnej fazy tempek wyższych. nieważne na jakim będą poziomie, ważne żeby były znacząco wyższe od pierwszej fazy. z tego co pamiętam to mierzysz w ustach, więc spróbuj od następnego cyklu zacząć mierzyć w pochwie, być może to tylko kwestia złych pomiarów.
czarno widzę mierzenie tam na dole jak jestem w pół przytomna , ale może się w końcu przełamie;-) mąż pęknie ze śmiechu... ;-) na szczęście wychodzi o 5 rano z domu, to nie bedzie oglądał tych akrobacji:-D

Kurde, ja nawet nie wiedziałam, ze takie pierdoły mają znaczenie... że to jakas różnica... co ja robiłam w szkole na biologii>?:tak:
pewnie byłaś na wagarach hehe:-)

Na tescie pisze ze wykonuje sie w godz 10-20 ja wczoraj robilam przed 13, a dzis juz mnie korci szcegolnie ze na 12:30 lece na USG
a no to w takim razie zrób może trochę przed wyjściem? chociaż w zasadzie już prawie 11 to już jak wolisz

Wisienka, żeby ręcznie zaznaczyć owu na ff musisz wejść w Ovulation Detector- jest na głównej stronie pod wykresem i analizami. tam masz Tuning/Override i jak tam klikniesz to możesz sobie ustawić dzień owulacji, wtedy pokazuje się niebieska linia.

pewnie byłaś na wagarach hehe:-)

a no to w takim razie zrób może trochę przed wyjściem? chociaż w zasadzie już prawie 11 to już jak wolisz

buahaaa.... a wydaje sie, że te lekcje nalezą do znacznie ciekawszych niż o robaczkach, roslinkach, itp.

spadam Kochane... do uslyszonka po południu;-)

buahaaa.... a wydaje sie, że te lekcje nalezą do znacznie ciekawszych niż o robaczkach, roslinkach, itp.

spadam Kochane... do uslyszonka po południu;-)

no niby tak, ale jak było cieplutko na dworze to nikt nie patrzył jaki dziś będzie temat na biologii tylko po prostu szedł na waksy :-) ja chodziłam hehe tylko teraz to nie pamiętam z jakich konkretnie lekcji się zrywałam;-)

no nic i tak z ciekawosci zrobilam no i jedna kreska wiec pewnie owu nie bedzie przez najblizsze 24 h, no i dobrze niech sobie jajeczko poczeka do piatku, a teraz lece na USG i do pracy. Pozdrawiam i do wieczora kochane

reklama
emma dzięki za podpowiedź:) już sobie zaznaczyłam wu na 14dc. Jakos tak mi łatwiej jak widzę ile DPO:)
biedroneczka miłego dnia:) Daj znać co Ci lekarz powiedział.

Do góry