reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Noukie ale hcg w krwi pojawia się dopiero po zagnieżdżeniu, które następuje zwykle 6-10 dni po owu (której i tak domowym sposobem wyznaczyć dokładnie się nie da). po zagnieżdżeniu jeszcze potrzeba min 24h żeby hcg pojawiło się w krwioobiegu, no 7dpo to zdecydowanie za wcześnie na betę.

reklama
Noukie ale hcg w krwi pojawia się dopiero po zagnieżdżeniu, które następuje zwykle 6-10 dni po owu (której i tak domowym sposobem wyznaczyć dokładnie się nie da). po zagnieżdżeniu jeszcze potrzeba min 24h żeby hcg pojawiło się w krwioobiegu, no 7dpo to zdecydowanie za wcześnie na betę.

Rozsadnie napisane;-) Nie raz czytalam jakis artukul w ktorym tak wlasnie zalecaja:sorry:, bez sensu wprowadzaja w blad chyba ze chodzi o naciaganie w laboratorium:eek: bo i tak trzeba sprawdzic czy pozniej ta beta rosnie:eek:

czesc staraczki:-) jest tu jeszcze ktoś??
ja ostatnio nie miałam zbyt dużo czasu na pisanie..albo w pracy jestem albo mój mąz okupuje kompa:baffled:
w sumie to u mnie nic ciekawego sie nie dzieje, przez nastepne kilka dni odpuszczam sobie mierzenie tempki zeby sie nie nakręcac za bardzo, dopiero przed @ zaczne mierzyc zeby sprawdzic czy nadchodzi:tak: dzisiaj bylam na zakupach bo powoli sie szykuje do wakacji .... jeju jak ja uwielbiam pakowanie i szykowanie tych wszystkich rzeczy:rofl2: w tym tyg chyba wszystko juz spakuje chociaz jeszcze za tydzien jedziemy bo dzis mi sie nie udało wszystkiego kupić:cool2:

emilchen, wisienka trzymam za was kciuki:-):-)
martilla piękny skok dawno takwysokiej temperatury nie miałaś:-):-)
zdec - witam na forum, bardzo mi przykro z powodu twojej straty nawet nie moge sobie tego wyobrazic przez co przeszłaś....
biedroneczka ciesz sie przeprowadzką i czekaj cierpliwie na testowanie mi tez zostało jeszcze sporo bo 9 dni :tak:

Hej dziewczynki:) Tempka nadal w górze. Dziś 36,80 ale mierzyłam zamiast o 4:30 to o 5:06 bo troszkę zaspałam... Zmierzyłam sobie też pod pachą od razu i tam wyszło 36,61. Czyli ggorączki ani stanu podgorączkowego nie mam. Więc może to fasolka? Poczekamy zobaczymy... Tak jak obiecałam emilchen test zrobię w srodę. To jeszcze tylko 2 dni i 2 noce:)

Ja też codziennie modlę sie za każda staraczke a aw szczgólności za te, które znam:)

hej dziewczyny
napiszę tylko, że tempka poszła znowu trochę do góry, ale czuję się jakbym zaraz miała dostać @ - wróciło (po kilku dniach) ćmienie podbrzusza, kłuje lewy jajnik... Trochę mnie nakręciła ta tempka dzisiejsza, spodziewałam się spadku...
wisienko trzymam kciuki :tak:
uciekam do pracy bo już późno :szok:

hej dziewczyny
napiszę tylko, że tempka poszła znowu trochę do góry, ale czuję się jakbym zaraz miała dostać @ - wróciło (po kilku dniach) ćmienie podbrzusza, kłuje lewy jajnik... Trochę mnie nakręciła ta tempka dzisiejsza, spodziewałam się spadku...
wisienko trzymam kciuki :tak:
uciekam do pracy bo już późno :szok:
to nie koniecznie musi być na @
mam nadzieję że wam sie udało :tak: 3mam kciuki! jak coś to pisz tu nam szybko :-)

wisienka i emilchen-ale wam zadzroszcze.Piekne temperatury.Ladna faza lutealna (u mnie przewaznie tylko 12 dni...) a moze cos z tego bedzie i zaraz pewnie od nas pouciekacie.Boze gdzie mi do testowania...Poza tym u mnie z humorem i psychika nie najlepiej.powiem szczerze ze stresuje sie braniem tych tabletek bo nie wiem co ze mna robia.wydaje mi sie ze wlosy mi wypadaja ale moze sie doszukuje.Tak juz chce na to badanie.
nie bedzie mnie raczej dzisiaj bo wieczorem mam cholerne spotkanie w pracy:(Poza tym dosyc zajety tydzien niestety.powodzenia.nie skusicie sie na testowanie juz jutro?

reklama
wisienka i emilchen-ale wam zadzroszcze.Piekne temperatury.Ladna faza lutealna (u mnie przewaznie tylko 12 dni...) a moze cos z tego bedzie i zaraz pewnie od nas pouciekacie.Boze gdzie mi do testowania...Poza tym u mnie z humorem i psychika nie najlepiej.powiem szczerze ze stresuje sie braniem tych tabletek bo nie wiem co ze mna robia.wydaje mi sie ze wlosy mi wypadaja ale moze sie doszukuje.Tak juz chce na to badanie.
nie bedzie mnie raczej dzisiaj bo wieczorem mam cholerne spotkanie w pracy:(Poza tym dosyc zajety tydzien niestety.powodzenia.nie skusicie sie na testowanie juz jutro?
eijf głowa do góry, na pewno wszystko jest i bedzie dobrze:tak:
nie nakręcaj się. 3mam za was wszystkie kciuki mocno ;-):happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry