reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziękuję za wsparcie Ewcia:tak: zobaczysz, jeszcze będziemy się cieszyć brzuszkami i maluszkami :tak: może już niedługo??
A ja dziękuję za wsparcie Tobie :tak:
Myślałam, że jestem silniejsza, ale widocznie nigdy nie zależało mi na niczym aż tak bardzo... Każdy miesiąc wydaje się taaki długi, mam nadzieję, że wkrótce i my będziemy mamusiami :) - w końcu to wątek dla Mam 2010!! :tak:

reklama
Kurcze dziewczyny... Wróciłam do domu i cały czas myśle o tej mojej tempce...Już sama nie wiem czy zrobic test teraz czy lepiej poczekać do rana???? A moze w ogóle poczekać do czwartku... Juz nie wiem co mam robic. Cały czas spokój mnie nie opuszczał ale dzisiejsza tempka mnie zaskoczyła no i chyba zaczęłam się nakręcać... Jak myślicie robić test teraz czy poczekać i zrobić rano????? jakbyście postąpiły na moim miejscu????

Ja te testy o czułości 10 kupiłam na allegro, w żadnej aptece nie mieli takich czułych tylko te o czułości 25 a one ychodzą pozytywne dopiero w dni @ zazwyczaj.

Widzę, że nikt nie odpisuje... Czyli będe musiała sama podjąć decyzję... Mąż cały czas mówi, ze mam poczekać do czwartku bo ta wysoka tempka to na pewno od przeziębienia.... Bądź tu mądry i pisz wiersze....

Kurcze dziewczyny... Wróciłam do domu i cały czas myśle o tej mojej tempce...Już sama nie wiem czy zrobic test teraz czy lepiej poczekać do rana???? A moze w ogóle poczekać do czwartku... Juz nie wiem co mam robic. Cały czas spokój mnie nie opuszczał ale dzisiejsza tempka mnie zaskoczyła no i chyba zaczęłam się nakręcać... Jak myślicie robić test teraz czy poczekać i zrobić rano????? jakbyście postąpiły na moim miejscu????

Ja te testy o czułości 10 kupiłam na allegro, w żadnej aptece nie mieli takich czułych tylko te o czułości 25 a one ychodzą pozytywne dopiero w dni @ zazwyczaj.
Jeśli masz ten czuły test no to sprobuj zatestowac jutro rano, no chyba ze jestes tak ciekawa to zrob juz dzis, ale ja bym zrobila tak na wszelki wypadek z porannego moczu

wisienka ja bym chyba poczekała do jutra, żeby był poranny mocz (dobrze biedroneczka pisze :tak:) Ale emocje :-D

Zrobiłam i nic nawet cień cienia sie nie pokazał...No cóż moze jest za wcześnie na test a moze ta tempka jednak z powodu przeziebienia taka wysoka... Jeśli tempka nie spadnie to powtórzę test we wtorak albo poczekam do czwartku czy @ sie pojawi... Co ma być to będzie... Żałuję tylko, ze mój spokój sie ulotnił i znów zaczęłam sie nakręcać...

wisienka ten wynik wieczorny tak jak piszesz nic jeszcze nie znaczy... w ogóle dużo testów kłamie w tych początkowych dniach, bo jest po prostu za wcześnie... Dlatego też ja dalej żyję nadzieją, że mój też się pomylił może :rofl2::sorry: poczekajmy do środy chociaż i wtedy razem zatestujemy ok? :-D

Zrobiłam i nic nawet cień cienia sie nie pokazał...No cóż moze jest za wcześnie na test a moze ta tempka jednak z powodu przeziebienia taka wysoka... Jeśli tempka nie spadnie to powtórzę test we wtorak albo poczekam do czwartku czy @ sie pojawi... Co ma być to będzie... Żałuję tylko, ze mój spokój sie ulotnił i znów zaczęłam sie nakręcać...
Spokojnie, wiem ze czlowiek czasami potrafi sie nakrecic, ja tak ostatnio mialam i przez te stersy to wogole sie wszystko czlowiekowi przestawia. Będzie dobrze, trzymam kciuki:tak:

Dobra dziewczynki uciekam do męża. Pooglądamy razem telewizję i do łóżeczka. Muszę sie troszke wygrzać zeby mi sie nie pogorszyło. Na szczęście gorączki nie mam. Trochę gardło mnie boli i ten cholerny katar... No ale cóż. Pewnie od Olki się zaraziłam.

Dzięki za wsparcie:) Może ten ckl jednak okaze sie szczęśliwy... Bardzo bym tego chciała...Szkoda, ze to nie ode mnie zależy...

jasne emilchen:) Poczekam na Ciebie do srody i razem zatestujemy:) Może ten cykl dla nas obu będzie szczęśliwy. To mój 5 cykl staranek a Twój? Coś mi sie kojarzy, ze też.

reklama
No właśnie wisienka moze jeszce za wczesnie na testowanie, poczekaj spokojnie do terminu @, wiem ze ciezko czasmi jeszce jak sie czlowiek nakreci, sama nie wiem jak wytrzymam te 14 dni. Choc ja mam male nadzieje bo za malo staranek bylo w weekend:-(

Do góry