reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

aha i odnośnie tego, co pisała wisienka - że ma przeczucie, ze jest w ciąży - ja w tym cyklu też miałam kilka dni temu jakieś takie silne przekonanie, że się udało. Nikomu tego nie mówiłam, nawet mojemu nie chciałam mówić, żeby nie zapeszyć :-p ale od kiedy są takie cyrki (wczorajsza tempka, po której byłam zrezygnowana, dzisiejsza, po której prawie wpadłam w euforię:-p) to już nic nie wiem i przestałóam ufać swoim przeczuciom i teraz już czuję pół na pół :cool2::rofl2:

reklama
Witajcie kochane!!!

Ależ się tutaj rozgadałyście,trochę mi zajęło zanim was odczytałam. A u mnie....infekcja górnych dróg oddechowych no i antybiotyk,położe się na kilka dni do wyrka i muszę się wyleczyć,bo przecież owu przede mną i muszę być zwarta i gotowa :-D:-D....

Dziewczyny,
a czy ktoras z Was miala stymulowana prace jajnikow hormonami? Bo ja wlasnie slyszalam ze to jedna z metod by pobudzic ich prace i wtedy czesto udaje sie zajsc albo wrecz miec odrazu dwojeczke albo trojeczke...

Hej Tośka32 - ja biorę cyclo-progynova,bo mi jajniki nie chciały produkować jajeczek,to są natualne hormony stymulujące pracę jajników. Moja gin mówi,że na nich bardzo ładnie się zachodzi w ciążę,ale czy tak będzie...?zobaczymy,mam nadzieję....

Noukie mam synka i marzę o drugim :-)

Ja marzę o drugim dziecku,ale może być dziewczynka,albo dwie....:happy:

aha i odnośnie tego, co pisała wisienka - że ma przeczucie, ze jest w ciąży - ja w tym cyklu też miałam kilka dni temu jakieś takie silne przekonanie, że się udało. Nikomu tego nie mówiłam, nawet mojemu nie chciałam mówić, żeby nie zapeszyć :-p ale od kiedy są takie cyrki (wczorajsza tempka, po której byłam zrezygnowana, dzisiejsza, po której prawie wpadłam w euforię:-p) to już nic nie wiem i przestałóam ufać swoim przeczuciom i teraz już czuję pół na pół :cool2::rofl2:

Ciekawe jak tam wisienka!!!!Trzymam kciuki za jej test i wynik...:cool2:

MARZI jak tam weekend z alkoholem??Luźniej było........ :-D:-D:-D:-D:-)

Kurcze jak by bym się cieszyla jakby się Wam udalo tobie i wisience:tak::tak::tak:
Trzymam za was obie kciuki i to strasznie strasznie mocno:tak::tak:

emma
ja to się już chyba na nic nie nakręcam :-)

martilla ja już pisałam, że podoba mi się Twój wykresik :tak: i całkowicie Cię rozumiem kiedy piszesz o swojej niepewnosci... Ja też w sumie raz myślę, że jednak w tym cyklu się udało, ale za chwilę przychodzi mi na myśl, a co jeśli przyjdzie @??Wtedy staram się nie nakręcać, bo wiem, że potem będzie mnie bolało rozczarowanie :sorry: no ale to nie jest takie łatwe...chciałabym już wiedzieć...
ja też chciałabym już wiedzieć, tak jak mówię na nic się nie nastawiam , ale ta tempka daje mi do myślenia... i już drugi dzień trzyma się wysoko ,aż boję się jaka będzie jutro...

oczywiscie ja też trzymam kciuki za was wszystkie! musi się którejś udać ! mało fasolek mamy więc może teraz jakiś wysyp będzie;-)

Hej dziewczynki:) Jednak nie robiłam bety bo nie miał mnie kto zawieźć do szpitala a nie chciało mi się przez pół miasta jechać samej...

Emilchen testujesz jutro? Jak tak to ja też:) Mnie tez boli lewy jajnik, i tak dziwnie ciągnie mnie w podbrzuszu ale inaczej niz na miesiączkę... No i mam takie brązowawe upławy. emma dlaczego te upławy tak Cie zaniepokoiły??? Zazwyczaj na kilka dni przed @ leci ze mnie coś bardzo podobnego do wody, teraz też czuje, ze jst wilgotno ale tym razem sa to upławy takie jasno brazowe. Ale nie wygladaja jak plamienie krwi.

Wisienko trzymam mocno kciuki by to byla fasolka:tak::tak:
Ahh mi jeszce do testowania daleko narazie staram sie nie swirowac, choc juz mnie dziewczyny z pracy pytac zaczely czemu tak czesto do gina chodze na co ja nic ze poprostu sie badam, zaczely sie dopytywac czy bobo a ja nic ze raczej nie. Kurde ale mnie dzis wydelo od jedzenia, kurde jak tu nie tyc jak ci kochany golabki gotuje;-), co tu z tym wzdeciem zrobic, znacie jakis dobry sposob na wzdecia:eek:

Dzięki biedroneczko:) Ja też mam ogromną nadzieję, ze tym razem przeczucie mnie nie myli...
Trzymam kciuki za Ciebie:) A bedę trzymac jeszcze mocniej, gdy będzie się zblizał twój termin testowania:)

Na wzdęcia niestety nie znam nic skutecznego:( a też by mi sie przydało bo często jestem wzdęta podczas owu i przed @...

Ale mnie brzuch boli.... Masakra. Chyba znów grypa... Mam nadzieję, ze nie spędzę całej nocy na wc....

reklama
Wisienko przecież nie napisałam, że zaniepokoiły? tylko spytałam czy dobrze doczytałam. a miewasz takie przed @ czy to pierwszy raz? generalnie lepiej żeby było czyściutko ale czasem plamienie zdarza się w ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry