reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

aha i odnośnie tego, co pisała wisienka - że ma przeczucie, ze jest w ciąży - ja w tym cyklu też miałam kilka dni temu jakieś takie silne przekonanie, że się udało. Nikomu tego nie mówiłam, nawet mojemu nie chciałam mówić, żeby nie zapeszyć :-p ale od kiedy są takie cyrki (wczorajsza tempka, po której byłam zrezygnowana, dzisiejsza, po której prawie wpadłam w euforię:-p) to już nic nie wiem i przestałóam ufać swoim przeczuciom i teraz już czuję pół na pół :cool2::rofl2:

reklama
Witajcie kochane!!!

Ależ się tutaj rozgadałyście,trochę mi zajęło zanim was odczytałam. A u mnie....infekcja górnych dróg oddechowych no i antybiotyk,położe się na kilka dni do wyrka i muszę się wyleczyć,bo przecież owu przede mną i muszę być zwarta i gotowa :-D:-D....

Dziewczyny,
a czy ktoras z Was miala stymulowana prace jajnikow hormonami? Bo ja wlasnie slyszalam ze to jedna z metod by pobudzic ich prace i wtedy czesto udaje sie zajsc albo wrecz miec odrazu dwojeczke albo trojeczke...

Hej Tośka32 - ja biorę cyclo-progynova,bo mi jajniki nie chciały produkować jajeczek,to są natualne hormony stymulujące pracę jajników. Moja gin mówi,że na nich bardzo ładnie się zachodzi w ciążę,ale czy tak będzie...?zobaczymy,mam nadzieję....

Noukie mam synka i marzę o drugim :-)

Ja marzę o drugim dziecku,ale może być dziewczynka,albo dwie....:happy:

aha i odnośnie tego, co pisała wisienka - że ma przeczucie, ze jest w ciąży - ja w tym cyklu też miałam kilka dni temu jakieś takie silne przekonanie, że się udało. Nikomu tego nie mówiłam, nawet mojemu nie chciałam mówić, żeby nie zapeszyć :-p ale od kiedy są takie cyrki (wczorajsza tempka, po której byłam zrezygnowana, dzisiejsza, po której prawie wpadłam w euforię:-p) to już nic nie wiem i przestałóam ufać swoim przeczuciom i teraz już czuję pół na pół :cool2::rofl2:

Ciekawe jak tam wisienka!!!!Trzymam kciuki za jej test i wynik...:cool2:

MARZI jak tam weekend z alkoholem??Luźniej było........ :-D:-D:-D:-D:-)

Kurcze jak by bym się cieszyla jakby się Wam udalo tobie i wisience:tak::tak::tak:
Trzymam za was obie kciuki i to strasznie strasznie mocno:tak::tak:

emma
ja to się już chyba na nic nie nakręcam :-)

martilla ja już pisałam, że podoba mi się Twój wykresik :tak: i całkowicie Cię rozumiem kiedy piszesz o swojej niepewnosci... Ja też w sumie raz myślę, że jednak w tym cyklu się udało, ale za chwilę przychodzi mi na myśl, a co jeśli przyjdzie @??Wtedy staram się nie nakręcać, bo wiem, że potem będzie mnie bolało rozczarowanie :sorry: no ale to nie jest takie łatwe...chciałabym już wiedzieć...
ja też chciałabym już wiedzieć, tak jak mówię na nic się nie nastawiam , ale ta tempka daje mi do myślenia... i już drugi dzień trzyma się wysoko ,aż boję się jaka będzie jutro...

oczywiscie ja też trzymam kciuki za was wszystkie! musi się którejś udać ! mało fasolek mamy więc może teraz jakiś wysyp będzie;-)

Kurcze jak by bym się cieszyla jakby się Wam udalo tobie i wisience:tak::tak::tak:
Trzymam za was obie kciuki i to strasznie strasznie mocno:tak::tak:
biedroneczko bardzo bardzo Ci dziękuję :-D to takie budujące, jak ktoś trzyma za Ciebie kciuki, kibicuje i dobrze Ci życzy :tak::-D ja odwdzięczę się kciukami już niedługo, kiedy nadejdzie termin Twojego testowania :tak:

Hej dziewczynki:) Jednak nie robiłam bety bo nie miał mnie kto zawieźć do szpitala a nie chciało mi się przez pół miasta jechać samej...

Emilchen testujesz jutro? Jak tak to ja też:) Mnie tez boli lewy jajnik, i tak dziwnie ciągnie mnie w podbrzuszu ale inaczej niz na miesiączkę... No i mam takie brązowawe upławy. emma dlaczego te upławy tak Cie zaniepokoiły??? Zazwyczaj na kilka dni przed @ leci ze mnie coś bardzo podobnego do wody, teraz też czuje, ze jst wilgotno ale tym razem sa to upławy takie jasno brazowe. Ale nie wygladaja jak plamienie krwi.

A w ogóle dzięki dziewczynki, ze o mnie myślałyście:) Ja boje się coraz bardziej... Chociaż czuję, ze to fasolka... Ale jednak strach jest. Zobaczymy co jutro pokaze test.

Wisienko trzymam mocno kciuki by to byla fasolka:tak::tak:
Ahh mi jeszce do testowania daleko narazie staram sie nie swirowac, choc juz mnie dziewczyny z pracy pytac zaczely czemu tak czesto do gina chodze na co ja nic ze poprostu sie badam, zaczely sie dopytywac czy bobo a ja nic ze raczej nie. Kurde ale mnie dzis wydelo od jedzenia, kurde jak tu nie tyc jak ci kochany golabki gotuje;-), co tu z tym wzdeciem zrobic, znacie jakis dobry sposob na wzdecia:eek:

Dzięki biedroneczko:) Ja też mam ogromną nadzieję, ze tym razem przeczucie mnie nie myli...
Trzymam kciuki za Ciebie:) A bedę trzymac jeszcze mocniej, gdy będzie się zblizał twój termin testowania:)

Na wzdęcia niestety nie znam nic skutecznego:( a też by mi sie przydało bo często jestem wzdęta podczas owu i przed @...

Ale mnie brzuch boli.... Masakra. Chyba znów grypa... Mam nadzieję, ze nie spędzę całej nocy na wc....

reklama
Wisienko przecież nie napisałam, że zaniepokoiły? tylko spytałam czy dobrze doczytałam. a miewasz takie przed @ czy to pierwszy raz? generalnie lepiej żeby było czyściutko ale czasem plamienie zdarza się w ciąży.

Do góry