reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

agniesiar
to zrozumiałe, tym bardziej że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na fasolkę :-) wytrzymaj jeszcze trochę, nie wiem zajmij się czymś żeby nie myśleć, trzymam kciuki !!!

noukie
kochana ja bym wczoraj wyłapała kare za przechodzenie w niedozwolonym miejscu, na szczęście pan policjant tylko uprzejmie mnie upomniał i pogonił na pasy:-D

reklama
Dziewczyny, ale mnie dziś nosi tak mi emma wmówiła, ze ten wykres taki cudny, ze nie mogę!:eek:

Już nie wiem co mam robić:zawstydzona/y:

Chcę, a nie chcę - normalnie mnie w środku aż rozrywa:shocked2:

Tak bardzo się boję!!!!:szok:

wykres masz na prawde ładny, temperatura ciagle w gorze ale ja bym ne testowala teraz tylko jak juz to jutro rano, stezenie wtedy jest wieksze. teraz moze nie wyjsc. ehh powiem ci tyle: ja bym nie wytrzymala i zrobila:sorry:

agniesiar
to zrozumiałe, tym bardziej że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na fasolkę :-) wytrzymaj jeszcze trochę, nie wiem zajmij się czymś żeby nie myśleć, trzymam kciuki !!!

noukie
kochana ja bym wczoraj wyłapała kare za przechodzenie w niedozwolonym miejscu, na szczęście pan policjant tylko uprzejmie mnie upomniał i pogonił na pasy:-D

Dziękuje;-)

Muszę sie jakoś uzbroić w cierpliwość i troszkę wyluzować!!!

Tylko ja to się robi:confused:

Bo ja wte kulki to nie jestem najlepsza!!!:sorry:

ja to zawsze sprzątam , czytam książke albo oglądam tv, zawsze to jakieś zajęcie:-)
a skoro mowa o sprzątaniu to idę nieco ogarnąć , bo jeszcze trochę i do domu będę oknem wchodzić;-)

ps. zapomniałam się pochwalić ,że u mnie też grzeją !! juuupiii

Gdybym mieszkała w Olsztynie to na bank poleciałabym na betę, ale u nas trzeba czekać na wynik 2 dni bo wożą do Olsztyna, wiec wolałabym pojechać sama- wtedy wynik mam po 1-2godzinkach.

Ale, że Julcia jest chora to nie chcę jej ciagać.

Więc pozostaje niestety czekanie :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry