reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny, jak zwykle tyle stron do czytania, że nie nadrobię, ale zerknę chociaż na kilka ostatnich :)

no dobra, już widzę, że dzisiejszy poranek przyniósł kilka niechcianych @ - głowa do góry dziewczyny!

Co do porodu, to ja tylko powiem - pośladkowy, sn, około 13 godzin - bez znieczulenia

dziewczyny dają czadu :)

aha i nie gadamy o porodach...takie zalecenie od kobitek...dość zmartwień..

reklama
Cześć Kochane,

ja dzisiaj tak późno, bo znowu mam Meksyk w robocie... dopiero za chwilę będę jadła pierwsze śniadanie, a to już pora lunchowa...:tak:

Zdążyłam przeczytać parę ostatnich wpisów... wiem, że pojawiło się kilka niechcianych, wrednych, zołzowatych, znienawidzonych @!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja coś czuję, że niestety do was dołączę... niebawem...

Póki co śluz śnieżno - biały, czasami mnie trochę brzuchol pobolewa... a piersi nadal są ciężkie i bolą... sutki troche ale to raczej przy dotyku, a nie tak normalnie... już bym chciała wiedzieć co i jak... ale wstrzymuje się z testowaniem do poniedziałku... choć pewnie @ przyjdzie wczesniej...

Dobrze chociaż że słońce zaczęło świecic w Warszawie...!!!!:cool2::-D
Głowa do góry Kochane!!! Damy radę!!!!

Hej dziewczyny! Czy ktos moglby mi doradzic? W zeszlym miesiacu 13 d.c.36,6 (test owulacyjny pozytywny) 14 dc 36,8 test owu negatywny. @ przyszla 29d.c Na moje oko owulka byla w 14 . Co wy na to? Dzisiaj moj 11 d.c. i nie wiem czy probowac?????? Helpppp. Dla przypomnienia Staram sie o dziewczynke:)

Cześć Kochane,

ja dzisiaj tak późno, bo znowu mam Meksyk w robocie... dopiero za chwilę będę jadła pierwsze śniadanie, a to już pora lunchowa...:tak:

Zdążyłam przeczytać parę ostatnich wpisów... wiem, że pojawiło się kilka niechcianych, wrednych, zołzowatych, znienawidzonych @!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja coś czuję, że niestety do was dołączę... niebawem...

Póki co śluz śnieżno - biały, czasami mnie trochę brzuchol pobolewa... a piersi nadal są ciężkie i bolą... sutki troche ale to raczej przy dotyku, a nie tak normalnie... już bym chciała wiedzieć co i jak... ale wstrzymuje się z testowaniem do poniedziałku... choć pewnie @ przyjdzie wczesniej...

Dobrze chociaż że słońce zaczęło świecic w Warszawie...!!!!:cool2::-D
Głowa do góry Kochane!!! Damy radę!!!!

Szczęściara u mnie w Ostródzie to pogoda porazkowa, wieje, pada, zachmurzenie.

Oooooooooo czyżby słonko miało kuknąć:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry