reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja zapłaciłam za położna i zamiast rodzić długo to od 9.30 do 14.10 :-)

Wiem, że to jej zasługa bo mi sie kilka razy poród zatrzymywał i nic 0 skurczy itp.

A może zmienimy temat na przyjemniejszy - mój nie był fajny rodziłam zarówno z brzucha jak i z krzyża, położna mówiła, ze rzadko która ma tak przerąbane jak ja.

No i niestety pamiętam to jeszcze, więc nie chce o tym myśleć!!!

pewnie,że nie musimy....:-D

reklama
Jak sie dziś czujesz, czy przeziębienie w końcu puszcza!:eek:

Dzieki kochana:-) jeszcze ostro przeziebiona ale idzie w dobrym kierunku:tak: a u Ciebie? Lekarz powiedzial ze infekcja wirusowa wcale nie wplywa na zarodek wiec jakby cos to niczym nie zaszkodzilysmy:tak:
Ja nie wiem, ale też miała zapytać, bo to chodząca encyklopedia, a możne my mamy tu w tym naszym zacnym gronie lekarza!;-)

Emma pisala kiedys ze lekarzem nie jest ale ma duzo poloznych w rodzinie lub znajomych;-)

Dzieki kochana:-) jeszcze ostro przeziebiona ale idzie w dobrym kierunku:tak: a u Ciebie? Lekarz powiedzial ze infekcja wirusowa wcale nie wplywa na zarodek wiec jakby cos to niczym nie zaszkodzilysmy:tak:

Emma pisala kiedys ze lekarzem nie jest ale ma duzo poloznych w rodzinie lub znajomych;-)

Moje przeziebonko coraz lepiej:-D

Chyba odchodzi, ale ja tam do końca to jestem przekonana, czy to nie ma znaczenia dla zarodka, oczywiście, ze mam nadzieję, że wszystko będzie ok. w razie co:-D:-D

Ale jeszcze nic nie wiem- odnośnie tego czy sie udało, czy nie - boję się testować nie chcę znów sie rozczarować!

Może jutro:eek::sorry:

Zobaczymy!

To by wiele wyjaśniało :-D faktycznie ma wiedzę niesamowitą....

Hej Dziewczyny :-)
U mnie niestety @ dziś przyszła... :-( czyli nici z testowania.... :-( Czar prysł....
ehhhhhhh

przykro mi...ale dzisiaj dzien na @...ehhh

Mam już wyniki
cytologia I :-)
TSH 3,30 Norma 0,25-5
progesteron 4,59 Norma faza,folikularna 0,1-0,54
owu 0,12-6,22
faza lutealna w tej robiłam 1,5-20 więc chyba nie jest imponującywe wtorek idę do gin
prolaktyna 17,62 Norma 1,3-25
Narazie uciekam pewnie będę dopiero jutro rano :happy:

reklama
cześć dziewczyny, jak zwykle tyle stron do czytania, że nie nadrobię, ale zerknę chociaż na kilka ostatnich :)

no dobra, już widzę, że dzisiejszy poranek przyniósł kilka niechcianych @ - głowa do góry dziewczyny!

Co do porodu, to ja tylko powiem - pośladkowy, sn, około 13 godzin - bez znieczulenia, w pozycji półleżącej, a raczej nawet siedzącej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry